lørdag, januar 10, 2009

Siv Jensen har skylda!


I dag viser Fellesutvalget for Palestina sitt sanne ansikt. Olav Svorstøl, som er leder for denne grupperingen, sier til ulike medier i dag at Siv Jensen må ta noe av ansvaret for gateopptøyene i Oslo! Dermed understreker han til fulle den politiske korrektheten. Ingen skal få lov å ha noen annen mening om det som skjer i Midt-Østen enn Fellesutvalget for Palestina og de som støtter Hamas. Finner da noen på å angripe meningsmotstandere med flasker, steiner, brannbomber, fyrverkeri, slag, spark og ødeleggelser av andres eiendom så er det de som mener noe annet enn Fellessutvalget for Palestina som må ta skylda! I følge Svorstøl opptrådte Siv Jensen provokativt! Han kan ikke ha hørt hennes meget balanserte tale. Nå finnes den gjengitt på web-TV, så Svorstøl kan høre på den i fred og ro. Men det er han nok ikke interessert i. Det interessante synes jeg er å se hvordan Fellesutvalget for Palestina faktisk forsvarer bruk av vold. De skulle ikke ha lært dette på sine opphold på Gaza-stripen?

15 kommentarer:

Anonym sa...

Snakk om arroganse fra Fellesutvalget for Palestina. Men det er nok som du sier: de har lært sine ting på Gaza. Det må ha vært en ypperlig treningsleir for mennesker som ikke elsker demokratiet. Kan ikke disse folka flytte til Gaza da?

Anonym sa...

Siv Jensen er tøff. Til høsten skal jeg stemme på henne, for første gang. Hun er jammen den eneste i dette landet som våger å stå den politiske korrektheten i mot!

Lars

Anonym sa...

Ytringsfriheten er viktig.Det som derimot er aller viktigst er å ta avstand fra Siv Jensens og Israels fascisme. Fascisme må bekjempes!

Anonym sa...

Siv Jensen har fått hele familiens støtte. Vi er 4 personer som stemmer på FrP for første gang. Den endelige beslutningen tok vi når vi så Siv og det som skjedde i Oslos gater. Hun er for demokratiet, og vil sørge for at vi har politi i gatene som kan beskytte oss mot pøbelen og vandalismen.
Family4

Anonym sa...

Fellesutvalget for Palestina står for terror i Norge. De står for et rødt diktatur!

Anonym sa...

Jasså, så det er et slikt pøbelsamfunn palestinavennene vil ha. Avslørende.

Anonym sa...

Venstresiden snur som vanlig alt på hodet.Det er ikke Siv Jensen eller noen andre som provoserer.Det er det nemlig venstresiden og deres udemokratiske tilhengere.En stille og verdig demonstrasjon av nordmenn for sitt syn på Palestinakonflikten er visstnok provoserende!
At SV og andre ekstremistparti på venstresiden er av den mening, er forsåvidt ikke overraskende.De har forlengst lagt seg flat for islamister og ekstremister.Men at enkelte AP-politikere også er av den mening er direkte skremmende.
Jeg er sosialist selv,men Siv Jensen får min stemme ved neste valg.

Anonym sa...

"Stakkars palestinas venner, noen må de jo legge skylda på". Var det Siv Jensen & Co. som kastet steiner, fyrte av raketter mot politiet, og kalte dem skjellsord? Nei, dette finner jeg meg ikke i! Det sier veldig mye om venstresiden, som støtter slike voldelige demonstrasjoner. Hvorfor ta med vold til Karl Johan, når det hele finner sted i Gaza? Jeg lærte på barneskolen at vold ikke løser konflikter, og dette ser jeg på den dag i dag som verdens oppgave. Jeg skal i alle fall gjøre mitt for at ikke jeg skal være til noen fare for samfunnet. Jeg leste på nettet i går: "Er dette deres måte å betale tilbake samfunnet på?" Nå sier ikke jeg at alle innvandrere er forbrytere, men av statistikken er det dessverre ikke - vestlige innvandrere som står for over dobbelt så mange forbryteleser her til lands i forhold til etniske nordmenn.

Stem FrP! FrP mener jeg er det mest realistiske partiet, her til lands.

Mvh
En som verken støtter Palestina eller Israel, men som støtter fred.

Anonym sa...

Siv Jensen og Israel bedriver ikke fascisme, som det blir sagt i en av kommentarene her. Israel forsvarer seg selv, og det må de få lov til!

Det som derimot må bekjempes er den terrorismen som bedrives av muslimer, blitz og andre fra ytterste venstreside.

Anonym sa...

Bjørn Olav: Har du en link til Siv Jensens tale (på web-tv)?

Jeg fant mye av talen på YouTube, men lyd- og bildekvaliteten var så som så. Innholdet i talen er derimot meget bra, og etter mitt skjønn balansert - og ihvertfall IKKE noen provokasjon som gir rett til vold!

Ellers er det stortingsvalg i høst. Finn hvilket parti du skal stemme på gjennom bønn og helhetlig ettertanke, og ikke vær for rask til å konkludere ut fra følelser nå.

Bjørn Olav sa...

Hele talen til Siv Jensen finner du, enten skriftlig eller på web-TV på nettsiden til Dagen/Magazinet.

Anonym sa...

Siv Jensen er både tøff og redelig. Hun våger det få andre våger: stå opp mot de røde og muslimene.

Denne gangen får hun min stemme.

Anonym sa...

Muslimene i Oslo har vist sitt sanne ansikt gjennom det som skjedde i Oslo torsdag. De ropte "Allah o'akkbar" i det de kastet stein, brannbomber og glass mot politiet. Slikt vil vi ikke ha det i Norge. Send dem tilbake der de hører hjemme!

Anonym sa...

Eg er heilt samd i det du skriv om at Siv Jensen ikkje har skyld i at nokre folk lagar bråk. Det er heilt feil av dei, og det skadar palestinarane si sak. Olav Svorstøl snakkar faktisk ikkje for dei fleste palestinavennene. Det er faktisk slik at omtrent alle er usamde med det han sa. Og det veit dokke godt. Trur dokke at vi det store fleirtalet som deltok i den fredelege demonstrasjonen ønskte dette? Vi er nok dei som er mest sinte, fordi vi ser kor mykje dette øydelegg for saka. Det er no berre å sjå korleis merksemda vert dreia frå Israel si brutale framferd på Gaza til pøblar i Oslo. Dette ønskjer vi ikkje.

Det som er viktig er: Israel er ei brutal okkupasjonsmakt som har undertrykt og stjelt land land frå palestinarane i 60 år. Dei byggar ein mur som dei seier er for å forsvare dei, men viss det var berre dei dei ville kunne dei ikkje bygd den på israelsk land? Med vilje stjel dei land frå palestinarane både med muren, okkupasjonen og busetnadspolitikken. Forsvarar du dette Hansen?

Bjørn Olav sa...

Olav Svorstøl er nå en gang leder for Fellesutvalget for Palestina. Uttaler han seg i strid med det Fellesutvalget for Palestina står for, må dere jo gjøre noe med det. Inntil det kommer en annen uttalelse fra dette hold, er det jo Svorstøls uttalelser som blir stående som Fellesutvalgets syn. Det skal bli veldig interessant å se om anonym og andre gjør noe med dette, eller det bare er prat som å dempe virkningene av en etter min mening avslørende uttalelse.

Det du påstår at vi vet, er ukjent for meg. Fellessutvalgets leder uttaler seg på vegne av Fellesutvalget. Hvis ikke er han vel ikke leder? Han har vel fått et mandat.

Jeg vet heller ikke hva det store flertallet av de som deltok ville. Jeg vet bare at det ble kastet steiner, flasker,folk ble spyttet på, slått og sparket. Hvis det store flertallet av dere ikke ønsket dette, hvorfor stanset dere da ikke voldsmennene?

Nå er det nå en gang slik at muren har reddet tusenvis av jødiske liv. Teller det, synes du?

Jeg forsvarer det som hindrer at liv blir tatt av dage.

Synes du det er greit at jøder mister livet i Sderot og andre israelske byer? At de lever i frykt og at det skapes traumer. I åtte år!

Nesten alle sier at Israel har rett til å forsvare seg, innenfor rimelighetens grenser. Hva er en rimelig reaksjon, synes du, på åtte års terror, hvor tusenvis lever i frykt hver dag? Jeg aner ikke hvor du bor, men om stedet du bodde på ble utsatt for raketter hver dag i åtte år, hva ville du gjøre da? Når ikke samtaler eller diplomati hjelper? Synes du da man skulle forsvare seg? Eller ville det være helt greit for deg at barna dine levde med denne frykten hver dag?