fredag, januar 09, 2009

Når onde åndsmakter slippes løs





Kreftene som ble sluppet løs i Oslos gater i går, viser at Norge har åpnet døren for noe vi ikke helt har forstått hva er. Det er ikke bare pøbelstreker fra uoppdragen ungdom, som ikke har bedre å finne på en torsdagskveld. Dette er åndsmakter som først kom inn bakdøra, men som nå også kommer inn hovedøra til Norge. Jeg tror at det vi så i Oslo i går bare er forsmaken på det som vil komme til å komme, ikke bare i Oslo, men også i andre byer i Norge. Islamistene representerer en dødskultur, hvor de er villige til å bruke sine kvinner og barn som levende skjold, for å oppnå sine mål: en fullstendig utslettelse av Israel og alle jøder. Når de har tatt lørdagsfolket, står søndagsfolket for tur.

Noen har forsøkt å forklare det vi så i Oslo i går som fremprovosert av Israels venner. Vi burde holdt oss hjemme, skrives det. Ja, det passer jo veldig godt med det politisk korrekte. Det er kun en mening som det er lov å hevde i dette landet, både når det gjelder Midt-Østen og homofili. Eller det hevdes at på grunn av frustrasjon over det som skjer, er det naturlig at det må gå ut over noe, les: de som mener noe annet enn den til enhver tid oppleste korrekte politiske mening.

Disse etter min mening lettvinte meningsytringene er det de er lettvinte. De skraper bare i fernissen. Den egentlige årsaken stikker mye djupere. Den handler om noe ganske annet. Bibelen forteller oss at vi ikke har "kamp mot kjøtt og blod, men mot maktene, mot myndighetene, mot verdens herskere i dette mørke, mot ondskapens åndehær i himmelrommet." (Ef 6,12)

Det vi så sluppet løs i Oslo i går har med dødsrikets krefter å gjøre, med onde ånder. Et av djevelens kjennetegn er at han er kommet for å stjele, myrde og ødelegge, jfr Joh 10,10. Det så vi til fulle i går. I går var den onde ute etter både å stjele, myrde og ikke minst ødelegge. Det siste fikk ikke minst Oslos forretningsstand merke med ødelagte vinduer, stoler, bord. Mennesker ble skadet. Store mengder med brannbomber ble oppdaget av politiet. Jeg tør ikke tenke på hva som ville ha skjedd om alle disse hadde blitt kastet inn i folkemengden foran Stortinget. Vil skarpe våpen brukes neste gang? Vil noen skyte for å drepe?

Mer enn noensinne trenger vi bederne. De som vil stille seg på muren og be for våre byer og tettsteder. Jeg misunner ikke politiets oppgave i går kveld. Stakkars folk som blir utsatt for dette hatet, for steinene, slagene, sparkene og glassskårene.

Flere av de som deltok i vandalismen i går skal visstnok komme fra Gaza. De er kommet til et fredelig land hvor de er blitt godt tatt imot. De har fått hus, klær og varme. De svarer igjen med steiner, vold mot gamle fredelige demonstranter som mannen som ble sparket og slått igår, og brannbomber. Så takknemlige er de for demokratiet.

La oss be for dem at de får møte Jesus, som kan sette fri fra hatet. I dag er det mange muslimer som møter Jesus i drømmer og syner. Måtte mange av dem som opptrer som pøbler i Oslos gater bli løst fra satans bånd, måtte de gå fra mørke til lys, når de får møte Frelseren og Helbrederen fra Golgata.

Se denne linken:

http://www.dagbladet.no/2009/01/09/nyheter/opptoyer/krigen_i_gaza/4309076/

43 kommentarer:

Anonym sa...

Dette høres veldig overdrevent ut.

Jeg satt i nabogata en time og merket ikke noe som helst.

Resten av tiden motdemonstrasjonen varte varte sto jeg, og en venn, og observerte uten å legge merke til annet enn slagord, og et par egg.

Ellers kan jeg nevne at jeg ikke så en eneste person fra blitz-miljøet.

Tvertimot ble jeg selv konfrontert angående hvorfor Blitz ikke var der.

Jeg deltok også på demonstrasjonen senere på kvelden som var svært verdig, og tok like klart avstand fra Hamas sine rakketter, som Israels krigføring. (Abid Q. Raja holdt en svært god apell angående dette)

Mvh.
Lars

Bjørn Olav sa...

Den nabogata må ha vært veeeldig langt unna! Ta deg en titt på videofilmene som er lagt ut på både VG Nett og Dagbladet, så vil du se litt av det vi så.

Overdrevet. Neidu, jeg kunne ha tatt med mye mer. Hadde du solbriller på deg, Lars? Du kan jo snakke med ham som fikk en flaske i hodet og silblødde, eller ta deg en prat med mannen som ble sparket og slått. En av steinene landet rett ved siden av der jeg sto.

Ikke så lett å se om det var blitzere med. Men at de holdt seg rolig hjemme og så på TV tror jeg vel ikke særlig på.

Anonym sa...

Som sagt så jeg ikke en eneste blitzer, og jeg satt maks 200 meter unna demonstrasjonen den snaue timen hvor jeg ikke observete den fra over gata.

Jeg kan med stor sikkerhet slå fast at det ikke var noen blitzere der, og ihvertfall ikke flere enn 2-3 stykker.

Jeg sier ikke at det som har skjedd ikke har skjedd, men at bildet er nødt til å være overdrevet siden vi ikke lå merke til dette når vi gikk ut igjen 18:30, eller før vi satt oss borti gata ca.|7:50

Mvh.
Lars

Bjørn Olav sa...

Hvorfor tror du politiet måtte oppløse den fredelige demonstrasjonen og føre folk i sikkerhet, Lars?

Du var ikke der. Dermed har du ikke opplevd det vi opplevde som sto foran Stortinget. Jeg så det med egne øyne. Jeg så vandalene også gå løs på politiet utenfor ambassaden senere på kvelden. Jeg så med egne øyne de fant steiner og rev løs glass fra vinduer.

Det som skjedde var ikke overdrevet. Hadde det ikke skjedd hadde vi kunnet fullføre den fredelige demonstrasjonen utenfor Stortinget. Det fikk vi ikke mulighet til når steinene begynte å komme over oss, og fyrverkeri ble skutt inn blant folkemengden.

Var det overdrevet at en gammel mann med Israelsflagg med slått og sparket også kanskje?

Bjørn Olav sa...

Fra Dagbladet.no heter det i kveld at det har vært rene gatekamper i Oslo. En politimann og en journalist er skadet. Det er brukt tåregass for å spre folk. Politiet har satt inn hester, politihunder og har avslørt lagre av våpen. Det er brukt brannbomber.

Men Lars som satt 200 meter unna mener det hele er overdrevet!

Bjørn Olav sa...

I tillegg er et 20 talls mennesker arrestert.

Anonym sa...

Provokasjoner vekker ufred. Å rope hurra for Israel er en provokasjon som naturlig nok provoserer mer i disse dager enn det ville gjort på dager hvor det ikke er så turbulent i Midtøsten. Men dere valgte å gå akkurat nå. Hvorfor gikk dere ikke i den store FREDSmarsjen? Den som er opptatt av fred for alle? Kan det hende at dere ønsket å provosere? Var disse reaksjonene god mat for Isralevennene - typ: se vi har rett!?

Når dette er sagt så vil jeg si at jeg støtter aldri NOEN slike voldshandlinger - uansett hvem som utfører dem.

På forhånd skrev du at du visste det ville bli slike reaksjoner. Men du dro allikevel. Da visste du hva du gikk til. Dere ble også provoserte. Det er dette som skaper kriger.

Kjellemann

Anonym sa...

Kjelleman:

Det er ikke provokasjoner som skaper kriger i et "fritt" samfunn", det er dem som lar seg provosere.

Anonym sa...

Men begge partene lar seg provosere..

Anonym sa...

Det er en ting å la seg provosere, men forbli rolig..det er noe helt annet å la seg provosere og ty til vold.

Det tror jeg du også skjønner.

MT

Anonym sa...

Ingen av partene holder seg rolige. Ingen er bedre enn andre. Provokasjoner avler vold. Fredsmarsjen skapte ikke vold.

Kjellemann

Bjørn Olav sa...

Var du til stede på Eidsvollsplass i går, Kjellemann? Om du ikke var det har du ikke grunnlag for å påstå at "ingen av partene holdt seg rolig". Deltagerne på markeringen på Eidsvollsplass i går forholdt seg meget rolig. Var det noen av dem som angrep motdemonstrantene?`Brant palestinske flagg? Men vi ble angrepet av stein- og flaskekastende palestinere og pøbel. På Eidsvollsplass! Oppkalt etter stedet der det norske demokratiet ble født i 1814.

Jeg deltok på denne markeringen fordi jeg er lei av den ensidige dekningen av det som skjer i Midt-Østen. Jeg deltok fordi jeg sympatiserer med barn og voksne som lider i Sderot og andre israelske byer, og som blir traumatisert av rakettene fra Gaza. Hva ville du ha gjort om huset ditt i Skien ble utsatt for rakettangrep hver dag i åtte år? Jeg deltok fordi jeg støtter det eneste demokratiet i Midt-Østen. Jeg deltok fordi jeg ikke vil at gatas parlament skal råde grunnen i Norge. Fortsatt er det lov å markere sin mening i Norge. Palestinerne og pøbelen i Oslo i går viser at noen ikke vil tillate det. Det betyr ikke at jeg ikke lider med de som lider på Gazastripen. Flesteparten av de holdes i fangenskap av Hamas og andre terrorgrupper.

Nå har jeg også sluppet deg til, Kjellemann, på bloggen. Enda du hetser og trakasserer meg på bloggen din, og outer mitt navn! Bare for å vise at demokratiet fungerer.

Anonym sa...

Hansen: Først og fremst har du alltid vært velkommen på min blogg. Jeg har ikke outet navnet ditt mer enn du selv har outet mitt navn på din blogg. Du har navnet ditt i bloggnavnet ditt. Bloggnavnet er brukt.

En annen ting så må jeg også få bemerke at jeg nettopp har fått merke hvor hårsåre du og flere på bloggen her har vært for kritikk. Som du selv nevner så har jeg vært utestengt fra bloggen her i lang tid - til og med uten mulighet til å forsvare meg. Forsvaret har jeg da måttet gjort på min egen blogg.

Jeg er motstander av ALL BRUK AV VOLD. Uansett. Samme hvem.

Voldsbegrepet kan være så mangt. Slag kan rammes på flere måter enn fysiske slag. Jeg har lært at man skal vende det andre kinnet til. Gjett om jeg har måttet gjøre det mange ganger i mitt liv. Også når det gjelder deg Hansen.

Gaza blir angrepet av Israel. Mange uskyldige blir rammet, drept. Du kan ikke komme å si at Israel eller dems venner forholder seg rolige. Israel kriger. Dere roper HURRA!

Så er jeg fullstendig klar over at det sikkert også er slik motsatt.

Og så lenge det ropes hurra for kriger i verden så blir det heller aldri fred. Og det er fred man må trakte etter hele tiden. Fred oppnåes ikke gjennom vold. Fred oppnåes kun gjennom å gi og ta. Ja faktisk helt ned til familiesituasjoner. Ja faktisk helt ned til enkeltmennesket.

Hvis dere var opptatt av fred uten å provosere så skulle dere gått i den store fredsmarsjen. Den var respektert av alle.

Bjørn Olav sa...

Jeg har aldri ropt hurra til krig. Det ble ikke ropt hurra til krig i går heller. Tvert imot, i alle innleggene ble det talt om hvor forferdelig situasjonen på Gaza er. Ingen vil krig, men det må bli slutt på rakettene mot sivilbefolkningen i Israel.

Hamas er en av verdens verste terrororganisasjoner, og vil ikke fred. De vil drepe alle jøder, og oppfordrer også til at folk tar livet av jøder, ikke bare i Israel, men hvor som helst de måtte befinne seg.

Palestinerne i Oslo i går viste også til fulle, at de av dem som var der i går, heller ikke vil fred eller vil tillate andre meninger enn deres egne.

Fredsmarsjen var et fint tiltak. Gikk du i den?

Når det gjelder outing av navn så viser det at du ikke er noe bedre enn noen annen, Kjellemann. Det er heller ikke riktig at hele navnet mitt står på bloggen min. Du har brukt hele, dermed har du gjort det som du selv blir så provosert over, brukt en annens navn. Og årsaken til at du har vært utestengt fra bloggen har du kjent til lenge. Vi tar ikke den diskusjonen her nå.

Anonym sa...

Du har så rett, Bjørn Olav. Islam er en åndsmakt, en farlig sådan.

Jan Roger

Anonym sa...

Dyrkingen av død og hat innen Islam viser til fulle hva denne religionen representerer. Vi som var til stede i Oslo i går fikk se hva det hatet innebar.

Anonym sa...

Ser av nettavisene i dag at det er gjort skader for millioner av kroner i Oslo. Tragisk.

Anonym sa...

Og for å føye til: Denne Lars synes visst det var litt overdrevet det Hansen skrev! Jeg er enig: Den nabogata var nok laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaangt unna. Om ikke brukte han mørke solbriller.

En annen Lars

Anonym sa...

Fra VG Nett i dag:(http://www.vg.no/
nyheter/utenriks/midtosten/
artikkel.php?artid=545932)

"Hovedgruppen av de 31 personene som ble pågrepet og innbrakt i løpet av kvelden, var i alderen 16 til 27 år.

- De har uten unntak navn som indikerer en palestinsk bakgrunn, opplyser Fredriksen." (stabssjef Johan Fredriksen i Oslo-politiet)

Fra samme artikkel: "Voldsforsker Ragnhild Bjørnebekk mener voldsutviklingen Oslo opplevde i går kveld, må tas alvorlig før det utvikler seg videre.
- Dette må stoppes før det får satt seg, slik at vi ikke får en stor gruppe som opplever at samfunnet ikke er legitimt, sier Bjørnebekk"

På samme måte tenkte vel Israels regjering at rakettene fra Hamas måtte stoppes før voldsbruken og slagkraften deres utviklet seg videre. Dere som "forstår palestinsk terrorisme" synes vel også det er feil å straffe pøblene som vandaliserte Oslo sentrum i går? Ikke det, nei.

Nei, dere aksepterer vel terror og drap på sivile jøder i Israel, samtidig som dere fordømmer langt mindre alvorlig ruteknusing i Oslo? Hvor er logikken? Mange støtter kampen mot Taliban og Al-Qaida i Afghanistan, smatidig som de er MOT Israels kamp mot Hamas. Hvor er logikken da?

Anonym sa...

BjornOlav,jag talade med min syster i morse,och vet du vilket bibelord som hon fick?Jo Amos 1 kap.
vers 6 och framåt,läs detta så får du se att det stämmer ju in på det som sker idag i Gasa.
Ja Herren är det som är Gud i Israel,Han har ALL makt i sin Hand!!!Ja AMEN!!!

Har även talat med min syster i telefon,och hon tackar dej BjornOlav för alla förböner och hälsar till dej!

Är allt bra annars?
Må Gud rikligen välsigna dej BjornOlav å din familj!
Karin

Bjørn Olav sa...

Du må hilse så mye tilbake, Karin. Jeg er litt ekstra sliten i dag. Det var en lang reise for meg i går, og jeg fikk så mye tåregass at det har vært vondt også å puste i ettertid. I hele natt sved det i brystet og jeg er tungpustet.

Bjørn Olav sa...

Vårt Land kan i dag fortelle at Anne Sender, forstander for Det mosaiske trossamfunn, og rabbiner Joav Melchior måtte forlate fredstoget i går. Demonstranter ropte:

«slakt Israel, drep jødene, gå og ta dem».

Dette ble ropt på arabisk.

Dessuten sier Sender at "jeg opplevde nok at appellene som ble holdt var veldig ensidig mot Israel. De var soleklart for palestina, med krav om at Israel må stanse krigen, og inneholdt ikke et nøytralt budskap om håp."

Hun sier også at om hun hadde visst dette, hadde hun tenkt seg om en gang til før hun deltok i dette toget.

På forhånd var det delt ut sterkt antisemittiske flygeblad i Oslos gater. Av mennesker som innbød til folketoget for fred.

Anonym sa...

Det er grusomt å se hvordan jødehatet sprer seg i Norge. Måtte vi slå ring rundt de få vi har her i Norge, og beskytte dem mot alt hatet som florerer i Oslo og andre steder i dag.

Anonym sa...

hvorfor tar vi all denna dritten inn i landet?

Anonym sa...

Samme ettermiddag korrigerte politiet opplysningene i en pressemelding da det var klart at kun en person hadde palenstinsk bakgrunn. De fleste var norske statsborgere, men det er også en person fra Tyrkia, en fra Iran, en fra Frankrike og en fra Sverige blant de pågrepne.
Fra http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=545932

Det er litt tidlig å rope at "alle" var palestinere

Anonym sa...

http://www.dagbladet.no/2009/01/09/nyheter/opptoyer/krigen_i_gaza/4309076/

Anonym sa...

Nå snakker vi, en som ser byen med samme briller som meg. Men så mye demoner var det ikke der i går. Menneskets natur er ondt, og i går så vi biter av det. Trenger ikke så mange av de små brennende røde, for vi er glad i å yte andre vondt vi også.

Bønn og mer politi.

Anonym sa...

Er det rart det er problemer i midtøsten..??
Se hvordan disse folka oppfører seg når de er i trygge NORGE. Her er det ingen poeng å handle på måten vi var vitne til i går..
Stakkars de som bor i NORGE om 50-100 år. Tror ikke det blir færre av de folka som herjet i går...

Anonym sa...

Det er bare å gå inn her Lars, så kan du se at BLITZERNE var MED. http://www.shoaib.no/muslimen/

Mvh.: Birgir

Anonym sa...

Det var en stor skam å se det som skjedde av ødeleggelser og pøbelstreker i Oslo i går. Tenk på alle forretningsinnehaverne som har fått ødelagt vinduer, som ikke dekkes av forsikring. Hørte vinduet i Grand kafe kostet 10.000. Hva har ledelsen der gjort disse vandalene?

Det verste av alt er at de nekter folk å få si hva de mener. Jeg har aldri stemt FrP, men jeg synes Siv er modig som står i mot bermen og sier sine meninger.

Anonym sa...

Takk for korreksjonen. OK, kun en av de pågrepne var palestiner.

Men det er jo ENDA mer uhyggelig at folk som ikke har palestinsk bakgrunn kan oppføre seg slik! Hva har Israel gjort dem som er fra Tyrkia, Iran og Skandinavia?

Anonym sa...

Flere av disse har tatt med seg hatet hjemmefra, og de er flinke til å bruke steiner i stedet for å argumentere. Det blir nok vesentlig verre i Oslo jo flere muslimer vi får inn i landet.

Anonym sa...

Er det slik at mange her egentlig bare godtar andre som er som dem selv? Jeg må si jeg er sjokkert over hvordan dere karakteriserer medmennesker. Sjokkert burde jeg jo ikke være, for som homofil har jeg jo sett også hvordan dere karakteriserer oss. Ja, selv om det er få homofile som er voldelige og knuser vinduer på Grand.

Å kalle andre mennesker for dritt er så lavmål at jeg kan ikke få sagt det. Like lavmål som å kaste stein. Og dere liker å fremstå som gode fredfulle nordmenn.

Dere er ikke nådige i karakteristikker av andre. Men når dere selv mottar kritikk er dere mer hårsåre enn få. Dere sitter selv og kaster steiner her inne.

Jeg så massevis av muslimer gå i fredsmarsjen. Jeg så masse kristne. Jeg så masse ateister. Fredselskende mennesker. Ingen ropte der hurra for Israel, eller hurra for Palestina.

Jeg vil si Hurra for fred og respekt mennesker i mellom!

Tenk dere om!

Anonym sa...

Åssen ser "masse ateister" ut, Kjellemann? Satt du trygt hjemme i Stusslistuggu, eller var du i Oslo? Går det an å snakke om dette uten at du må dra inn homofilien din?

Hvis du ikke var der kan jeg opplyse at appellantene som deltok på fredsmarsjen kritiserte Israel, og ropte hurra for Palestina. Og jøder som gikk i toget ble truet på livet av muslimer. Trur du meg ikke, så se i avisa. Men dette så du vel også sikkert?

Anonym sa...

Hei Bjørn Olav. Takk for gode kommentarer, også på det som skjer i Midt-Østen.Skremmende å høre at Norge finansrrer våpen til terror med norske skattepenger. Står det ikke i Jabobs brev om de rike, som har gjødd sine hjerter på slaktedagen. (Jak.5,5)? -- Norge trenger forbønn, som rører ved Guds øyensten, det eneste demokratiet i Midt-Østen. Israel blir aldri kastet på havet (det er det som ligger bak all terror mot Irael).
Intet våpen som blir smidd mot landet skal ha framgang, ja tilogmed mediakritikken skal Gud få domfelt, (Jes.54,17.) Vi som har tillit til Guds ord har rett til å minne om Guds løfter til Israel (bl.a Jes.62,7).

Det som er padoksalt i ventrevridde media, er at de krefter som vil fjerne vårt kulturelle ståsted, ved å fjerne Jesunavnet og evig liv fra det offentlige, skoler, barnehager etc. de støtter islamister som kobler religion i sin krigføring og har løfter i det hinsidige til ofrene. Ateismen har dårlig grobunn i jødehatet.

Ønsker deg Bjørn-Olav forsatt Guds velsignelse over ditt arbeide i dette året. Kan vi kalle det hoggestabbeåret?

Anonym sa...

Enig med Kjellemann i at "Å kalle andre mennesker for dritt er så lavmål at jeg kan ikke få sagt det." Bjørn Olav bør vurdere å slette enkelte innlegg.

Anonym sa...

Anonym: Du kjenner meg visst godt men tør ikke å skrive navnet ditt?

Beklager at jeg ikke har lest at fredsmarsjen skapte så store uroligheter.

Jeg må få lov å nevne homofil alt så lenge det er det eneste dere ser når dere skriver til meg og det er relevant for saken jeg skriver om.

Anonym sa...

Homofili er ikke relevant for den saken vi skriver om nå, Kjellemann. Klarer du ikke å forholde deg til noe annet enn det?

Men jeg spurte deg: "Åssen ser masse fredselskende ateister ut"?

Anonym sa...

Jeg vil gjerne at du skriver hvem du er siden du gir uttrykk for at du kjenner meg godt.

Jeg vet at det i fredsmarsjen var samlet mennesker av alle slag, religioner, forbund,... De gikk i marsjen fordi de ønsker fred. Og fred var satt i fokus.

Jeg akter ikke å krangle om en fredsmarsj.

Anonym sa...

Og du mener at de som var samlet for å høre på Siv Jensen, Ingebrikt Sørfonn, Leif Wellerop m.fl ikke ønsker fred?

Bjørn Olav sa...

Lars

I dag (fredag 09.01.09) sier politiinspektør Johan Fredriksen at den fredelige demonstrasjonen utenfor Stortinget ble angrepet med ulike gjenstander. Det var årsaken til at politiet til slutt måtte gripe inn for å trygge situasjonen til oss som sto der.

TV2 hevder at Blitz tillyser ny demonstrasjon i morgen, og man frykter da nye opptøyer.

Så at du ikke har sett noe, og at det jeg skrev var sterkt overdrevet, fremstår mer og mer som ubegripelig.

Anonym sa...

Stakkars politi som må ta seg av dette pøbelveldet. Ikke rart at folk søker seg vekk fra det yrket.

Anonym sa...

"Når det gjelder outing av navn så viser det at du ikke er noe bedre enn noen annen, Kjellemann. Det er heller ikke riktig at hele navnet mitt står på bloggen min. Du har brukt hele, ..."

Jasså, sier du det? Da er det kanskje noe mystisk med min skjerm, da. For her ser det tydelig ut som at det står både Bjørn O. Hansen og Bjørn Olav henholdsvis øverst og oppe til høyre på forsiden her - det samme navnet Kjellemann har referert til deg som, altså. "Outing", du liksom. Tøv!