torsdag, januar 22, 2009

Vil regjeringen straffe de politisk ukorrekte meningene?



Organisasjonsretten og religionsfriheten lider under den rødgrønne regjeringen. Nå har Fordelingsutvalget avslått anken fra Frelsesarmeen. Som kjent mistet Frelsesarmeens barne- og ungdomsarbeid statsstøtten fordi de nekter å godta homofilt samlevende ledere.

Nestlederen i Kristelig Folkeparti, Dagrunn Eriksen sier til Vårt Lands nettavis at "avslaget fra Fordelingsutvalget kan ikke tolkes på annen måte enn at Frelsesarmeens syn anses som uakseptabelt. En slik tolkning av regelverket truer organisasjonsfriheten. Vi forventer at saken nå løses, og at departementet tar tak i og endrer regelverket."

Saken skal nemlig behandles i Barne- og likestillingsdepartementet, og det er forventet at det kan ta opptil tre måneder fra svaret foreligger.

Barne- og likestillingsministeren bør i den forbindelse huske hva hennes sjef, statsminister Jens Stoltenberg sa i Stortingets spørretime. Der var han meget tydelig på at være rom for å ha andre meninger enn ham!

Hvis barne- og likestilingsdepartementet skulle opprettholde avslaget om statsstøtte til Frelsesarmeens barne- og ungdomsarbeid, vil de med all tydelighet vise at Norge under den rødgrønne regjerningen er blitt en stat som ikke bare vil kontrollere Den norske kirke, men også de frikirkelige bevegelsene. Det er slikt vi husker fra det tidligere Sovjetunionen. Opprettholdes vedtaket viser det at regjerningen bare støtter de med korrekt politisk oppfatning, og vi har tatt noen lange steg mot det totalitære antikristelige samfunnet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det vil ikke forundre meg det minste om regjeringa velger å opprettholde dette famøse vedtaket. Det viser oss hva denne regjeringa virkelig vil.

Anonym sa...

Vi får inderlig håpe regjeringen snur i denne saken. Tenk så mange som Frelsesarmeen når og som nå vil bli skadelidende. Skammelig av regjerningen.

Anonym sa...

SÅ lenge frelsesarmeen driver diskriminering er det ikke rart at de ikke får statsstøtte. Det er helt opp til frelsesarmeen å gjøre som de vil, vi støtter ikke Scientologer som vil hjelpe samfunnet heller.

Bjørn Olav sa...

Så det er altså bare de riktige meningene som får støtte da, og dem er det den rødgrønne regjeringen som definerer? Jeg kaller dette aktiv diskriminering.