fredag, juli 23, 2010

Flere ble frelst da menighet feiret 65 års jubileum

700 baptister feiret 65 års jubileet for dannelsen av menigheten "Kristus Frelseren" (bildet) i byen Mariupol, som ligger ved Azovsjøen i Ukraina, 11. juli. Venner fra Kiev, Donetsk, Makeevka, Illovaisk, Zaporozhye, Slavyansk, Kramatorsk såvel som Russland, USA, Polen og Sverige kom for å feire jubleet sammen med menighetens egne medlemmer.

Menigheten har en lang og rik historie. Den ble registrert i 1944, og ble da ledet av Josef Senko. Til å begynne med kom menigheten sammen i private hjem, men i 1947 var antallet medlemmer vokst så mye at de måtte finne egnede lokaler. I dag teller menigheten 200 døpte.

I forbindelse med jubileet fikk de mange fremmøtte høre et stort kor med orkester sammensatt av medlemmer fra baptistmenighetene i hele Donetsk regionen. Men det største var at flere mennesker gav til kjenne at de ville bli frelst! Det er ikke alle som kan feire jubileum og oppleve at mennesker kommer i syndenød og ta imot Jesus som sin Frelser og Herre. Men det skjedde i Mariupol denne dagen.

Ingen kommentarer: