tirsdag, desember 31, 2013

Politimann oppsøkte barne- og ungdomsleir for å lære mer om Jesus

Pavel Barsukov, som arbeider som misjonær med utgangspunkt i Krasnojarsk i Russland, forteller at han har tok med seg et team på 30 ungdommer og dro til Mongolia for å fortelle barna der om Jesus. Det er femte året på rad at dette skjer.

Ungdommene kom fra ulike baptistmenigheter i Kranojarsk området. Mens de var i Mongolia organiserte de en barne- og ungdomsleir, som samlet over 400 barn og ungdommer. Målet er å trene en ny generasjon i Mongolia som er tent i brann for Guds rike! Flere av barna- og ungdommene som deltok på årets leir har vært med tidligere, og er nå aktive i lokale menigheter inne i Mongolia.

Ungdomsteamet trodde de hadde kommet opp i alvorlige problemer når en mann kom til barne- og ungdomsleiren og viste frem et politiskilt. Men til deres store overraskelse kom mannen sammen med sin kone, for å spørre om ungdommene kunne be for dem!

En misjonær hadde gitt dem et Nytestamente i fjor, som de hadde lest, og hadde nå kommet til tro. De kjente derimot ingen andre kristne, og hadde aldri besøk noen kristen menighet. Nå hadde de mange spørsmål, og ungdommene hadde et vidunderlig fellesskap med dette ekteparet.

De kristne ungdommene i Mongolia tar nå nå mer initiativ og ansvar når det gjelder misjon. Til høsten vil det bli startet en bibelskole i byen Ulaangom.

Ingen kommentarer: