søndag, mars 31, 2019

Historien om to engler

Paul Keith Davis, en anerkjent profetisk røst, forteller om hvordan han ble utsendt til tjeneste første gang. Det skjedde når 'en dyrebar farget kvinne la sine hender på meg,' for å bruke hans egne ord.

Den kvinnen var Mrs Alene Davis. De er ikke i slekt, selv om de har samme etternavn.

Når Paul Keith Davis møtte Mrs Alene Davis var hun 95 år gammel. Da hadde hun tjent Herren i 81 år. De to hold nær kontakt med hverandre frem til Mrs Alene Davis døde 106 år gammel i 2002.

'Hun var en av de mest kraftfulle menneskene jeg noensinne har møtt,' forteller Paul Keith Davis og legger til: 'Jeg kom til å elske henne så høyt.'

Og så beskriver Paul Keith Davis noe fra sin dagbok, som jeg her har oversatt:

'Mens jeg sto ute i Dødehavet og holdt armene rundt Mrs. Alene Davis fortalte hun meg om et syn. I synet så hun Jesus i skyene en ettermiddag hun var 14 år gammel. Hun var ute på markene og gråt fordi hun ikke hadde noen familie. Herren ba henne gå og sette seg under et stort tre. Regnet øste ned men under treet var det helt tørt.

Herren ba henne å se mot øst. Der så hun en engel komme til henne med en salmebok. Herren ba henne så se mot vest og da så hun en annen engel komme mot henne med en åpen Bibel. De stoppet og stilte seg på hver side av henne. De hadde to store vinger som de fløy med og to som dekket deres ben. En av englene leste det fjortende kapitlet i Johannes evangeliet og den andre sang en salme for henne.'

Når jeg leser dette tenker jeg på ordene fra Salme 91: "For Han skal gi sine engler befaling om deg, så de bevarer deg på alle dine veier." (Salme 91,11)

Ingen kommentarer: