fredag, mars 16, 2007

Stort Israelsseminar på Hamar


Dette er hva Herren Gud sier: "Se, Jeg løfter Min hånd til en ed for folkeslagene, Jeg reiser Mitt banner for folkene. Da skal de komme med dine sønner på armen, og dine døtre skal bæres på skulderen." Jesaja 49:22
Lørdag 21.april inviterer vårt arbeid: Bønnevektere for Israel og nasjonene, sammen med Estergruppen og hovedarrangøren, Operation Exodus til seminar på HAMAR om Israel og det profetiske ord med den messianske jøden, Steven Lightle. Vi kommer tilbake med tid og sted senere, men ber dere avsette datoen allerede.
I 1974 viste Gud Steven Lightle i en visjon, at det var Hans plan for jødene at de skulle vende tilbake til Israel fra Russland, som profetert i Jeremia 16:14-16. "Se, derfor skal dager komme, sier Herren, da det ikke mer skal bli sagt: Så sant Herren lever, han som førte Israels barn opp fra landet Egypt! - men det skal bli sagt: Så sant Herren lever, han som førte Israels barn opp fra landet i nord og fra alle de land som han hadde ført dem bort til. Og jeg vil føre dem tilbake til deres land, det som jeg gav deres fedre. Se, jeg sender bud etter mange fiskere, sier Herren, og de skal fiske dem. Deretter sender jeg bud etter mange jegere, og de skal jage dem bort fra hvert fjell og fra hver haug og fra bergkløftene." Da Gustav Scheller hørte om denne visjonen i 1982, reiste han til Jerusalem for å spore opp Steven. Fra det tidspunkt arbeidet de sammen for å bringe dette budskapet ut til Menigheten, i tillegg til å be sammen med andre for oppfyllelse av visjonen. Under en forbønnskonferanse i Jerusalem i 1991 hørte Gustav Gud si: "Nå kan du begynne å hjelpe Mitt folk til å vende hjem".
Vi kjenner alle historien i etterkant av murens fall der mer enn 1,3 millioner jøder fra tidligere Sovjetunionen har vandret ut og bosatt seg i Israel. Vi går nå inn i en ny tid, en tid Bibelen omhandler som en tid for "jegerne", og Steven har nå¨valgt å prioritere arbeidet med å reise verden rundt for å fortelle om jødenes hjemkomst, ikke bare fra det tidligere Sovjetunionen, men nå også fra alle verdens hjørner. Ebenezer har til nå hjulpet 115.000 jøder med deres tilbakevending til Israel, og arbeidet pågår for fullt.
For de av bloggens lesere som bor i Gjøvik/Toten distriktet kan vi også fortelle at fredag 23.mars kl.1900 inviteres det til stiftelsesmøte for Gjøvik og Toten Israelsforening på Breiskallen bedehus. Initiativtagerne til denne foreningen som skal være fri og selvstendig, og kunne samarbeide med mange ulike Israels organisasjoner er Odd Elvesveen, Gunnar Evang og Bjørn Olav Hansen.

Ingen kommentarer: