lørdag, mars 22, 2008

Halleluja! Pastor Zaur Balajev er satt fri!





Det er med stor glede jeg kan meddele bloggens lesere at pastor Zaur Balajev er satt fri! Gud har hørt de mange troendes bønner. Dette er virkelig en jubeldag!!! Det var sent på dagen tirsdag 18. mars att Balajev kunne forlate fengslet i Baku, etter at landets president hadde innvilget amnesti til noen personer som har vært fengslet. Zaur Balajev er pastor for en liten baptistmenighet og har siden i fjor vår sittet fengslet på grunn av falske anklager. Den hjertesyke pastoren, med svært dårlig helse, skal i følge anklagene ha klart å rundjule fem politimenn på en og samme tid! Rettsaken mot Balajev, som var en farse fra ende til annen, varte i to minutter! Men nå er Balajev en fri mann. Dette er nå endelig bekreftet av hans sønn og pastor Ilya Zenchenko som er predident for Unionen av Evangeliske kristne-Baptistene i Aserbajdsjan. De møtte Balajev utenfor fengslet og dro rett til Baptistkirkens lokaler hvor Balajev ble møtt av menighetens medlemmer. De falt straks på kne og takket og lovet Gud for dette mirakel. Fra møtet i Baptistkirken dro Balajev hjem til landsbyen hvor han kommer fra.

Det er viktig at vi fortsatt husker Zaur Balajev i våre bønner. Han sliter i utgangspunktet med dårlig helse, og den har forverret seg betraktlig under de elendige soningsforholdene han har vært utsatt for. La oss også huske å be for hans menighet, og for landet og folket. La oss også fryde oss og takke Gud for dette bønnesvaret! Jesu egen ord i Matt 16,18 viser seg igjen å være sanne:

"... og på denne klippen vil Jeg bygge Min menighet. Og dødsrikets porter skal ikke få makt over den."

3 kommentarer:

Anonym sa...

BjornOlav:
Så härligt att läsa om den här pastorn,som blev frisläppt!
Ja halleluja Gud hör bön!
Det du skrev om Offerlammet,BjornOlav,det var verkligen underbart att läsa.Och alla andras kommentarer,om vad Vår Jesus har gjort för oss!
Vilken evig och stor Kärlek,Jesus har till oss,eftersom Han frivilligt,kunde ta ALL vår synd,sjukdom och smärta på sig!
Jag tror inte att vi kan med vårt förstånd förstå detta Helt Underbara,men en gång,då ska vi förstå,och det blir när vi får se Honom en gång,då faller vi alla ner för Honom,och säger med Glädjetårar strömmande nerför kinderna "Tack Vår Brudgum,för Allt vad Du gjort för Oss!!!

Det kommer till mej åter en sång;

"För mej åter till golgata,
för mej åter till platsen där vi möttes!
Jesus jag kan inte klara mej längre,
för mej åter till Golgata!"


Frids hälsningar till dej Bjornolav,och din familj,och även till er andra vänner på denna bloggen!
Ha en fortsatt trevlig påsk.
Från Sverige och Karin

Bjørn Olav sa...

Nei, vi kommer nok aldri helt ut til å forstå dybdene av Kristi død på korset. Det er stadig noe nytt å se i dette. Vi må nok bruke evigheten på det.

Ja, det er fantastisk at Zaur endelig er fri. Han har sonet under elendige soningsforhold. Nå er det viktig at han kan få all den medisinske hjelpen han trenger, men jeg er redd det blir vanskelig. Både fordi han er kristen og fordi det er vanskelig tilgjengelig. Dette er et bønneemne. Jeg kommer til å følge opp denne saken fremover gjennom de kanalene vi har.

Ha en velsignet Kristi oppstandelsesdag!

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.