søndag, mars 30, 2008

Messianske forsamlinger i Galilea, del 2



I vår serie om messianske menigheter i Galilea har vi nå kommet til forsamlingen Shavei Tsion i Haifa. Dette er den første dattermenigheten til Kiryat Jam (Tents of Mercy, Barmhjertighetens telt). Shavei Tsion er hebraisk for "de som vender tilbake til Sion". Forsamlingen ledes av Leon (bildet) og Nina Mazin. Den er et levende vitnesbyrd om Yeshua i nabolaget Hadar som ligger i sentrum av Haifa. De utgir en russisk messiansk avis som kalles "Oase", og har en virkelig lidenskap for kreativ gate-evangelisering. Denne avisen er nylig også oversatt til finsk, og man arbeider med en koreansk oversettelse. Dette for å gi bedre informasjon om forsamlingens arbeid til forbedere og for de som ønsker å støtte dem økonomisk. Forsamlingen ble startet i 2001.

På nettsiden forsamlingen driver siterer de Jesaja 54,1-3 som et ord for å gi retning til det arbeidet som forsamlingen driver:

"Rop av glede, du ufruktbare, du som ikke har født! Bryt ut i jubel, og rop av fryd, du som ikke har hatt veer! For den forlatte kvinne har flere barn enn hun som har mann, sier Herren. Gjør plassen større for ditt telt, og la dem strekke ut teppene til dine boliger! Spar ikke på dem. Gjør dine snorer lengre, og fest teltpluggene godt! For du skal utbre deg både til høyre og venstre, din ætt skal ta folkeslag i eie, og forlatte byer skal igjen bli bebodd."

Det er sterkt å se at denne profetien fra Jesaja får i oppfyllelse rett foran våre øyne! Gud er trofast. Han holder hva Han har lovd.

Ingen kommentarer: