torsdag, november 13, 2008

285 mennesker frelst i evangeliseringkampanje i Florida



285 mennesker tok imot Jesus som sin Frelser og Herre under en kampanje som First Baptist Church i Colleyville i Florida holdt nylig. 40 mennesker ble døpt i forbindelse med møtene. Alt i alt fikk mer enn 3.700 mennesker høre evangeliet blant denne spansktalende delen av befolkningen. Det er syvende året at First Baptist Church i Colleyville har holdt en slik evangeliseringskampanje.

Årets møtekampanje har vært den mest effektive frem til nå. "Den Hellige Ånd steg ned og berørte mange mennesker gjennom forkynnelsen til Homer Martinez, en spansktalende evangelist med base i Dallas, Texas.

Det hele begynte for syv år siden da menigheten fikk en veldig nød for nabolaget. Her bor det mange fattige mennesker. De begynte å gå på husbesøk, og etter hvert unnfanget de ideen om å lage til et stort juleselskap. Naboene ble invitert på kalkun. 700 av menighetens medlemmer stilte som frivillige, og de som ønsket det fikk med seg kalkun, grønnsaker og gaver til barna. Årets kampanje var mer målrettet med tanke på å forkynne evangeliet, og dette gav store resultater.

Evangelist Homer Martinez ble invitert til å tale. Han er en legende i det spansktalende USA. Han har en tydelig, men enkelt evangelieforkynnelse og mennesker gav sine liv til Jesus som et resultat av hans forkynnelse om Guds kjærlighet og om Jesu Kristi kors. Også i år stilte menigheten mannsterke opp. Et sted mellom 400-500 frivillige gjorde det mulig å nå så mange.

På bildet ser vi menighetens pastor Craig Etheredge som døper en av de som gav sitt liv til Jesus.

Ingen kommentarer: