fredag, november 14, 2008

Seminar i Sula frikirke denne helgen


Denne helgen skal jeg til Vestlandet. Sula Frikirke utenfor Ålesund har invitert meg til å tale over temaet: Vandring med hvilepuls. Jeg skal ta for meg både det personlige bønneliv, og menighetens. I kveld er det første samlingen, på lørdag blir det seminar fra 10.00-14.00, og på søndag taler jeg i forbindelse med gudstjenesten. Jeg er takknemlig for forbønn. Ser fram til å være sammen med menigheten og dens pastor, Jan Løkkeborg, som jeg var så heldig å treffe på medarbeidersamlingen til Frikirken i Stavern. Men helsa mi er ikke den beste for tiden, så jeg trenger "drahjelp" fra de som vil være med på å be for meg disse dagene. Jeg håper jeg skal få blogget disse dagene, men skulle det ikke bli slik, så sees vi her på bloggen igjen mandag. Men jeg regner med at jeg publiserer en artikkel både lørdag og søndag, så ta gjerne turen innom!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det blir nok en interesant preken du skal holde. Har lest W. Stinesens bok over et lignende tema. Leste mesteparten av boka på tur fra Norge til USA, den var virkelig givende og et godt reisefølge.
Kanskje vi får lese din preken her på bloggen? Jeg leser nå for andre gang din bok om "Å leve i bønn". Finner stadig noe nytt i den. Takk for det du gir av din kunnskap og erfaring. Ber om ei god helg for dere.
Hilsen karin.