søndag, november 23, 2008

Når islams makt brytes vil store folkemengder komme til tro på Jesus



Etter at Derek Prince døde fremstår Lance Lambert (bildet) som den fremste bibellæreren når det gjelder det forholdet til Israel og menigheten. Lance Lambert, som selv er messiansk jøde, og bosatt i Jerusalem, står i samme læretradisjon som Watchman Nee, T. Austin Sparks og Stephen Kaung, Nee's nære medarbeider. Jeg har ved flere anledninger hatt den store gleden av å lytte til Lance Lambert's gedigne bibelundervisning, både i Jerusalem og i Norge. En god venn av vår familie er et nært medlem av det fellesskapet som samles i Lambert's hjem i Jerusalem. Søndag 20. august i 2006 frembar den nå 77 årige Lance Lambert et profetisk budskap fra Herren, som jeg har forsøkt å oversette. Det taler så tydelig om den tiden vi lever i. Lambert forutsier en stor vekkelse i de muslimske nasjonene, som kommer som en følge av at Herren skal knuse islams makt.

"Frykt ikke for de konfliktene dere står oppe i, sier Herren, for Jeg vil være ditt ly, ditt tilfluktsted og din seier. De vanskelighetene som er nå er for ingenting å regne mot de som kommer snart. Det er bare som et preludium for noe som er kraftigere og mer seriøst. Vær ikke redd for Jeg er i disse stormene og jeg forbereder og utruster deg til å bli stående i det som kommer. Jeg ryster nasjonene, selv de mektige styrende nasjonene og jeg vil gjøre dem som støvet om høsten. Det gjelder spesielt de som ble mektige gjennom Min nåde og Mitt Ord men som nå avviser Meg.

Frykt ikke for ut av denne rystelsen vil det komme store mengder som Jeg vil frelse. De vil komme fra Russland og Asia og hver nasjon som er blitt berørt av marxismen. Jeg vil også høste inn en stor høst ut av islam, på den dag da Jeg vil bryte islams makt. For jeg har sett dens grusomheter og ondskap, sier Herren, og Jeg vil dømme slik Jeg dømte marxismen. Jeg vil kaste den ned til grunnen og jage bort dens kraft og innflytelse, og ydmyke dens arogante ånd. På den dagen vil jeg la den svare for alt det blod den har utøst, og de trofaste og dyrebare som ble dens martyrer. Unge kvinner og unge menn i mengder vil komme ut av islam, frelst ved Min nåde, fylt og salvet av Min Ånd, slik at de kan tjene Meg med djervhet og kraft. Dere skal se det, fryde dere og lovprise Meg. For Jeg har ikke glemt de som har tjent Meg i disse landene og som så lite frukt. På den dagen skal deres bønner og deres oppofrende tjeneste bli husket, sier Herren.

Frykt derfor ikke for det som kommer. "Den som bor i Den Høyestes skjul, skal hvile under Den Allmektiges skygge," og da på en spesiell måte, og på måter du ikke har kjent før. Jeg vil være ditt ly, ditt tilfluktsted og din borg.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dette er en sterk profeti. La oss følge rådene fra 1.Tess 5,20-21:

"Forakt ikke profetisk tale, men prøv alt, hold fast på det gode."

Bjørn Olav sa...

Jeg synes vi skal ta denne profetien inn over oss. Den er alvorlig, men den er også veldig løfterik. Jeg tror Jesus en dag vil brekke nakken på islam, og vi vil se mange mennesker komme ut og bli frelst.

Anonym sa...

AMEN;JA AMEN!
HERREN ÄR DET SOM ÄR GUD!

"HAN JU ALLMAKTS GUD ÄR;HAN JU ALLMAKTS GUD ÄR!SÅ FRUKTA EJ DÅ LILLA HÄR!"
Ja,vi får verkligen ta till oss
denna underbara profetia!
Karin