onsdag, januar 07, 2009

Løgnpropaganda fra aktivisten Mads Gilbert


I www.dagbladet.no i dag hylles Mads Gilbert som "Stemmen fra Gaza" Hamas sympatisøren og tilhengeren av terrorangrepet mot USA, aktivisten Mads Gilbert driver bevisst løgnpropaganda for åpen mikrofon i norske og utenlandske TV-kanaler. Gang på gang har han påstått at sykehuset i Gaza er helt uten hjelpemidler fordi Israel ikke slipper inn forsyninger. Sannheten er at Israel har sendt inn 405 trailerlass med mat og medisiner siden kamphandlingene tok til. Tirsdag - altså i går - sendte Israel inn 80 trailerlass. Gilbert hevder også at skadede palestinere dør for fote fordi de ikke kan behandles ved sykehuset i Gaza. Hva han ikke forteller er at palestinere i stort antall sendes til sykehus inne i Israel for behandling, På bildet ser vi at Gilbert bærer palestinaskjerf. Han er intet uhildet sannhetsvitne. Mens Gilbert hauser opp norske politikere og det skrikes opp om boikott av Israel, er det ikke snart noen norsk journalist som våger å spørre om hvor det er blitt av alle pengene Norge har gitt til de palestinske områdene? Hva er disse pengene brukt til? Er det noen som undrer seg over hvordan fattige palestinere kan ha råd til alle våpnene de har, og til rakettene som skytes mot den israelske sivilbefolkningen? Det skulle ikke være finansiert av norske skattekroner vel? (Foto: Tromsøaksjonen for Gaza)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære Bjørn Olav,

Takk så mye for dagens blogg om nytt fra Israel!!!.

Ja, det er bare SÅ forferdelig at den legen Mads Gilbert sprer løgner på tv- nyhetene daglig!Grusomt jo!!!!
Djevelen bruker visst alle midler for at nasjoner skal stå imot Israel, for at land skal forakte Israel, å stå sammen med Palestina,Hamas og andre terror organisasjoner.

Vi er tett innpå Harmageddon nå, er vi ikke? Da nasjoner skal stå samlet imot Israel?

Bare Anti krist styre kan gi "fred" og orden i Israel.

Men før det skal det jo skje store og mektige vekkelser i Norges land og i verden rundt.

Gud velsigne deg.

Bjørn Olav sa...

Takk til anonym. Har nettopp sett TV2 Debatt, hvor Mads Gilbert får lov til å agitere i over fem minutter i beste sendetid uten ett eneste kritisk spørsmål fra Trude Teige. Utrolig. Så elendig dårlig journalistikk har jeg nesten ikke sett maken til. Mannen som synes terrorbombingen mot tvillingtårnene i New York er ok, snakker om hvor forferdelig palestinerne har det. Selvsagt har de det, men hadde ikke amerikanerne som ble drept på denne bestialske måten også det? Eller det er slik at palestinere er mer verd enn amerikanere?

Anonym sa...

Hei Bjørn Olav. Kan jeg bruke noe av det skriver her i en diskusjonsgruppe på Facebook? Jeg får så mange forespørsler om å være med i grupper som boikotter Israel, og Mads Gilbert blir oppskrytt som det store humane mennesket.

rus

Bjørn Olav sa...

Værsågod,Rus! Bare bruk det du vil.

Anonym sa...

BBC hadde et intervju med en talsmann for Israelske statsministeren, det var ikke måte på så frekke spøremål han fikk. Etterpå intervjuet de en journalist fra avisen AL HAYAT (Al-Hayat ("Life"-- الحياة) is one of the leading daily pan-Arab newspapers). Det var ikke måte på som de slikket han opp etter ryggen. De stilte ikke et enelte kritisk spørsmål. De la svarene i munnen på ham. Det var til å bli kvalm av. Det samme da Gilbert boltret seg på samme kanal, ikke ett eneste kritisk spørsmål. Bare løgner. Ingenting av det han sa var objektivt.
Nrk og TV 2 er ikke noe bedre heller. Tv 2 var balanserte i Midt-Østen dekningen helt til Gressvik holdt på å bli skudt av PLO, Fatah, Islamisk jihad eller hvem det nå var som skjøt. Det var i alle fall IKKE Israel som skjøt etter ham.
Nrk sine er det egentlig ikke så veldig mer å si om enn at noen av dem har vært på PLO sin lønningsliste. Den ene av dem sa på direktesendt TV at han IKKE ville fortelle sannheten om striden i Israel fordi Israel var den sterkeste part. For spesielt Tveit og Sunnanå står løgnen sterkere enn sammheten. Huff og huff. Jeg blir kvalm.

Mvh.: Birgir

Anonym sa...

Når Israel bomber sivile i palestina så må jo noen prøve å redde de livene man kan redde. at man vi fortelle om det man har sett er da bare naturlig! Hvorfor ikke fokusere litt på at Israel ikke skulle ha bombet sivile framfor å slenge dritt om de som forteller om at det skjer!