torsdag, januar 08, 2009

Pøbelen tok til gatene i Oslo
De kaller Israel en terrorist og aggressor, men kaster brannbomber mot politi og presse. Mens vi stod fredelig og lyttet til appellantene utenfor Stortinget forsøkte de å overdøve dem med taktfaste rop, fløyter og kinaputter. Når det ikke lykkes begynte de å kaste steiner og flasker inn i folkemengden. En som stod ikke så langt unna oss ble truffet i hodet så blodet fosset. Når fyrverkeri ble sendt inn i folkemengden, måtte politiet be oss forlate stedet hvor vi stod. De kunne ikke lenger garantere for vår sikkerhet. En eldre mann som bar et Israelsflagg ble slått beina under, og sparket mens han lå nede. Så kom tåregassen. Det var svært ubehagelig. Det sved i øynene, det var vanskelig å puste, og jeg kastet opp et par ganger. For min del forverret det hjerteproblemene mine, og jeg hadde store problemer med å komme meg unna og i sikkerhet. Heldigvis hadde jeg god hjelp av de jeg reiste sammen med.


Fordi vi hadde bilen vår parkert i nærheten av Slottet, og måtte ta opp dit til fots, gikk vi ned mot Oslo rådhus, og forsøkte å komme oss opp mot Universitetet derfra. Da kom vi rett inn i en gate hvor det åpenbart hadde vært regelrette gatekamper mellom politiet og palestinavennene som gikk amok. Her lå en av journalistene nede truffet av et eller annet. Tåregassen drev så kraftig her, at vi måtte trekke oss tilbake.


Når vi endelig klarte å komme oss opp bak Slottet kom vi rett opp i forberedelsene til gateslaget mot politiet som stod oppmarsjert utenfor Israels ambassade. Der så jeg med selvsyn en gutt klatre opp på et av husene tilhørende Slottet, og rev av takstein som han kastet i bakken. Bitene ble plukket opp av unge gutter i Palestinaskjerf som ropte på allah og kastet steinene mot politiet. Noen rev ut biter av en ødelagt vindusrute å kastet disse mot politiet. En mann som kjørte ut bilen sin rett før oss, og som ikke hadde noe å gjøre med verken demonstrasjonen eller Israels ambassade, ble angrepet av ungdommene som kastet noe inn i bilen hans.


Det var skremmende å se at flesteparten av de som var samlet her var ungdommer i 12-15 års alderen. Mange av dem norske jenter som ropte taktfast: "Israel terrorist", mens guttene, de fleste av dem av utenlandsk opprinnelse ropte på allah og kastet stein og glass mot politiet. Dette er altså hva vi har fått inn i landet vårt! Dette er ren skjær pøbel, fulle av hat og ødeleggelseslyst. Noen av dem besatte av onde åndsmakter.


Jeg er glad vi kom uskadet hjem. Jeg er også glad for at jeg dro. Vi må aldri tillate at gatas parlament får råde grunnen. Vi må reise oss mot dette hatet og ødeleggelsestrangen og si klart fra at slik vil vi ikke ha det i Norge. Hamassympatisørene avslørte seg grundig i går. De viste at de ikke liker det norske demokratiet. Det er kun deres mening som skal bli hørt. Ingen har forstyrret noen av deres "arrangementer", men de tålte ikke at andre meninger kom frem. De måtte stanses med vold.


7 kommentarer:

Anonym sa...

Trist å høre bjørn, men egentlig ikke noen overraskelse. Mobben har en tendens til å få nærmest fritt leide i dette landet, og ihvertfall hvis saken de utøver volden for er politisk korrekt.
Slik er Norge blitt. En gjeng med hyklere og feiginger som legger seg flat for alt som høster ære hos mennesker, men ikke hos Gud.

Det gjør meg virkelig frustrert å lese det du og andre medier skriver om denne saken. Ytringsfriheten har i sannhet trange kår i dette landet. Blir vi kristne neste mål for slike utbrudd?

Men politikken har jeg gitt opp. En gang var jeg full av politisk idealisme og ønsket å påvirke i retning av det gode, men nå klarer jeg bare ikke å bry meg lenger. Feigheten og dobbeltmoralen hos våre folkevalgte er påtagelig, og samfunnet har gått av hengslene for den politiske korrekthet. Også har det skjedd så fort?..det er nesten så en føler at Gud tillater det hele, at hans arm som en gang holdt tilbake, nå tillater galskapen å bre seg som en voldsom brann. Folk bedømmer ikke saker rasjonelt lenger. De er ute av stand til å ta egne standpunkt. De sluker det media og myndighet forteller dem, enn så gale det høres ut. Ingen tid til å fordøye ting. Det sentimentale journalistikken har tatt plassen for den rasjonelle journalistikken. Hvis det føles rett og hvis alle andre mener det samme så er det sikkert rett...

Grøss...

Jaja..ei lita skyllebøtte fra meg her..

Men Flott at du markerte Bjørn. Det står respekt av det.

God bless

MT

Anonym sa...

Hvorofr referer du ikke til hoveddemonstarsjonen mot Israel sine angrep? Men det passer vel ikke helt inn i den martyr rollen du ønsker å gi dine såkalte Israel venner.

Anonym sa...

Hvorfor skulle han det?

MT

Bjørn Olav sa...

Ja, det er litt av noen krefter som ble sluppet løs i går, MT. Norske politikere har i sin snillisme og naivitet ikke forstått hva vi har fått innen landets grenser. Det var uendelig trist og se unge jenter - vi snakker om 14-15 åringer som løper hylende gjennom gatene og roper død over Israel, mens "kjekke" gutter fra arabisktalende land, løper foran dem og roper på allah, i det de kaster stein på politiet. Men selvsagt var de voksne der også, i ført palestinaskjerf og med hatet lysende i øynene. På Eidsvollsplass (!) fikk vi altså ikke lov å lytte til noen med andre meninger enn steinkastende mennesker som ikke tåler demokratiet.

Bjørn Olav sa...

Pastor Trond

Jeg refererer ikke til et arrangement jeg selv ikke var med på.

Jeg gir ingen noen martyrrolle. Synes du det er greit at mennesker som står fredelig å hører på noen snakke, blir angrepet av flasker og steiner og at en eldre mann som bærer Israelsflagg slås beina under og slås og sparkes av palestinavenner?

Bjørn Olav sa...

Beklageligvis har jeg kalt Trond for pastor. Det er han vel langt fra.

Anonym sa...

clutch bags
ladies bags
mulberry bag
mulberry handbags
mulberry handbag