tirsdag, oktober 27, 2009

Jødehatende biskop ilagt bot på 90.000 kroner


Den holocaustfornektende biskop Richard Williamson (bildet) er av en tysk domsstol dømt til å betale en bot på 90.000 kroner. Det skriver nettutgaven til Der Spiegel i dag.

Det var tidligere i år at biskop Williamson kom med de famøse uttalelsene til svensk TV. I følge biskopen ble kun 300.000 jøder drept under 2.verdenskrig, ikke seks millioner, og det fantes ikke gasskamre. I følge tysk lov er det straffbart å fornekte Holocaust.

Uttalelsene til jødehateren Williamson kom i samme runde som pave Benedikt ville ha biskop Williamson og tre andre tilbake i Romerkirken etter flere års utelukkelse.

Det skal bli spennende å se om paven reagerer nå når biskop Williamson i tillegg til de særdeles stygge fornektelsene av sannheten, vil ha å gjøre med en biskop som også er bøtelagt av den tyske stat. Pave Benedikt er som kjent selv av tysk avstamning.

Biskop Williamson skal visstnok vurdere om han vil anke dommen. Det sier i grunnen ikke så rent lite. Denne mannen har ikke tenkt å trekke tilbake sine uttalelser, likevel vil altså Romerkirken ha ham tilbake!

1 kommentar:

Little Man From Another Place sa...

Det er i så fall pinlig av DRKK!