fredag, oktober 30, 2009

Takk til bloggens lesere for forbønn og støtte


Jeg vil på denne måten få gi uttrykk for min store takknemlighet for all støtte og all forbønn som er blitt oss til del de siste dagene, etter de ondsinnede angrepene. Både gjennom Facebook, epost, kommentarer og telefoner har vi fått mye støtte. Dere skal vite at det betyr mye. Det er også blitt stille fra vedkommende som står bak det hele.

At ikke alle er enige i eller setter pris på det jeg skriver på bloggen, det får så være. Meningsbrytninger må en tåle. Dette var noe annet. Aldri før har jeg opplevd en slik form for sjikane og slag under beltestedet, i det vi ble angrepet fordi vår familie har slitt og sliter med alvorlig sykdom. Dette ble latterliggjort, og vedkommende som skrev bad også Gud om å sende oss mer sykdom og lidelse. Så kom truslene om at jeg skulle tas, og at vedkommende så etter anledninger til å gjøre det. Vedkommende som fremsette truslene la ikke skjul på årsaken: At jeg trodde på Bibelen og hadde den som autoritet for liv og lære, og at det jeg skrev om min tro krenket ham. Slike som meg burde ikke få anledning til det, og heller ikke leve.

Derfor varmer det å få så mange gode tilbakemeldinger, og forsikringer om at mange setter pris på det som skjer via bloggen og vårt øvrige arbeide. Bloggen har så langt hatt over 416.000 besøkende siden jeg startet opp for tre år siden.

Vi er glade for å kunne fortsette vårt arbeid, og lar oss ikke stanse av disse truslene og denne sjikanen. Det skjer mye spennende rundt tjenesten for tiden, og vi gleder oss til å kunne fortelle mer når tiden er inne. Jeg vil få ønske alle bloggens lesere en velsignet helg. Jeg håper dere fortsetter å be for oss, ikke minst om at Herren skal beskytte oss og at vi skal bli bevart i troen.

Bildet har Benedicte, datteren vår, tatt av meg og Poirot ikke så langt unna bønnekoia Mamre.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære Bjørn.
Jeg har nettopp oppdaget denne bloggen, ble tipset av en venn. Har sittet og bladd i sidene og funnet enormt mye bra, til glede, oppmuntring og utfordring.Takk for arbeidet du gjør med den!!!!
Stemningsfullt og fint bilde!!!!
Gleder meg over mange fine bilder og sanger du finner!!! Mange takk.
Hilsen Otto

Bjørn Olav sa...

Takk for hyggelig hilsen, og hjertelig velkommen til bloggen!

Anonym sa...

Bloggen din fotjener en stor leserskare. Hjertelig takk!

Stener

Anonym sa...

Hva slags hund er det dere har?

Anonym sa...

Jeg glemte å spørre: Hvorfor heter den Poirot?

Bjørn Olav sa...

Det er en Wheaton terrier. Når vi fikk den het den Pelle. Det ville ikke vår sønn vite av. Siden vår familie er ivrige tilhengere av Poirot, den belgiske eksentriske detektiven, så ble det Poirot. Den måtte nemlig hete noe på P i følge kennelen vi kjøpte den av. På papiret heter den Revihibakkens Poirot. Fint skal det være, men den er kastrert, så den er ingen utstillingshund. Vi har den mest for hygge og selskap. Den er en utrolig hengiven hund, som også ved flere anledninger har vært til stor hjelp for meg. Den varsler nemlig får en føling er under oppseiling.

Anonym sa...

Benedicte har sans for det vakre og for naturen.
Hilsen karin

Karin sa...

Vilken underbar bild!
Spegelblankt vatten å en underbar utsikt!Det påminner om Norrland i Burträsk,där jag kommer från!Hon är en duktig fotograf din kära dotter!
Ja jag instämmer med det som Stener säger här, att din blogg förtjänar en stor läsarskara!
Du vet BjornOlav att din trogna läsarskara ber för dej,för det är inte så många idag,som vågar stå på Bibelns ord och grund som du gör!

Guds Välsignelse till dej,och de dina!
karin

leins sa...

Et flott bilde av en mann og hans følgesvenn.

Vi har ei snøkvit katt, som beriker vår tilværelse. Av og til tror den den er et menneske.

Jeg og mine venner er blant de som setter pris på bloggen, og har blitt mange ganger velsignet.

Ønsker deg og dine god og velsignet helg med en hilsen fra historiens beste salmedikter: (Salme 37,5)

"Legg din vei i Herrens hånd, og stol på Ham, så griper Han inn"