søndag, oktober 25, 2009

Når den første kjærligheten gløder brenner vi også for misjon

I 1987 - i forbindelse med gode gammeldagse teltmøter - fikk Ray Burkholder møte Jesus. Noen få år etterpå oppleve han og kona kall til å reise ut som misjonærer. De gav opp å drive et gårdsbruk i Lancaster i Pennsylvania, og har etter det vært ute i fulltids misjonærtjeneste. I juni 1993 ble de sendt ut som misjonærer av sin hjemmemenighet, Faith Mennonite Church, til den karibiske øya Grenada. Der arbeidet Ray som misjonær og pastor i 12 år, for en menighet med anabaptistisk bakgrunn. Så tilbrakte de seks måneder i Indonesia for å drive et barmhjertighetsarbeid i forbindelse med tsunami-ofre. Så i august 2008 dro de til Chiang Mai i Thailand, hvor Ray og hans kone har tatt opp et nytt arbeid som misjonærer. Her arbeider de med et arbeid de kaller Macedonian Teaching Ministry, hvor de trener nye evangeliseringsteam og holder ulike seminarer.

"Våre hjerter fortsetter å banke i takt med Kristi hjerte for å søke å frelse de som er fortapt. Vi brenner også av lengsel etter å se vekkelse i de lokale menighetene, i det vi tror at misjon er noe som kommer som en naturlig følge av å leve i den første kjærligheten til Jesus," sier Ray Burkholder som ber om forbønn i arbeidet. Han sier:

"Kan dere være med å be om åpne dører for tjeneste her i Thailand, i USA og ellers hvor behovene for vår tjeneste er?"

Jeg lar gjerne den oppfordringen gå videre.

På bildet ser vi broder Wright Dee, som jeg skrev om på bloggen i går. Han står som nr tre fra venstre, kledd i blått og med blå caps. De andre er evangelister som broder Dee og broder Burkholder underviser og trener for tjeneste i avsidesliggende landsbyer.

Ingen kommentarer: