lørdag, juni 22, 2013

Historisk evangelikal kampanje i Napoli, Italia

Napolis innbyggere flokket seg om verdens-evangelisten Luis Palau forrige fredag (bildet) da han talte på åpningsmøtet til en tre-dager lang festival, som ikke bare skal nå Italia, men hele den latinske verden med evangeliet.

20 lokale menigheter står bak festivalen, som har vært planlagt i flere måneder.

Det er første gang i nyere historie at evangelikale menigheter har fått italienske myndigheters tillatelse til å holde en stor utendørs kampanje.

- Vi er så oppmuntret av denne festivalen, uttaler festivalens formann, Marcelo Simon Rodriguez, som også er pastor for en av de lokale menighetene bak festivalen. Han legger til: - Dette representerer et stort skritt forover for den evangelikale bevegelsen i Italia.

Og for de evangelikale menighetene i Napoli er dette stort. De teller mindre enn 2000 mennesker. Enheten mellom disse menighetene ble styrket disse dagene, og de gleder seg over de mange som bestemte seg for å følge Jesus etter disse møtene. De vil nå bli fulgt opp.

Luis Palau holdt også et møte for de lokale pastorene i Puteoli, samme sted som apostelen Paulus stanset på vei til Rom, jfr Apg 28,11-14.

- Hvilken glede det er for meg å være i Napoli, og sammen med disse lokale evangelikale menighetene dele de gode nyhetene om Jesus Kristus. Det er min inderlige bønn at denne festivalen vil innebære en spennende ny dag for evangeliet i Europa, at de evangelikale menighetene vil finne større åpenhet og mulighet til å dele evangeliet med et klart budskap om Jesus Kristus til de fortapte, sier Luis Palau.

Ingen kommentarer: