onsdag, juni 05, 2013

Pastor anklaget for å ha 'servert en rød drikke som gir hallusinasjoner'

Det er nå blitt kjent at myndighetene i Kasakhstan foretok en arrest 17. mai i år. Arrestasjonen har gått upåaktet hen, ikke bare i Kasakhstan, men også ellers i verden.

Pastor Bahtzhan Kashumbaev ble arrestert i følge politiet fordi han 'serverte en rød drikke som gav hallusinasjoner'! 'Drinken' ble konfiskert inne i kirkesalen, og leserne forstår sikkert hva dette var. Det var en avalkoholisert vin brukt under nattverden!

Politiet dukket plutselig opp mens denne baptistmenigheten feiret gudstjeneste, og senere når pastor Kashumbaev ble stilt for retten, viste de en film som de hadde tatt opp under gudstjenesten. Det førte til at pastor Kashumbaev ikke bare er anklaget for å ha servert 'en drink som gir hallusinasjoner', men han er også anklaget for å ha utøvet en psykologisk press på forsamlingen.

Men den mest alvorlige anklagen mot Bahtzhan Kashumbaev er at han er en tidligere muslim, som er blitt kristen. Dette er uhørt i en muslimsk stat, og kan nå få svært alvorlige konsekvenser for ham.

La oss huske ham i våre forbønner.

Ingen kommentarer: