mandag, juni 17, 2013

Vekkelse på Azorene

Noe er på gang på Azorene. Vi ser tegn til en gryende vekkelse i baptistmenigheten der.                  

Vekkelsen berører alle de de ni øyene som utgjør den portugisiske øygruppen i Altlanterhavet, da 1500 km fra Lisboa. 250 mennesker har kommet til tro på Jesus.

Antonio Emanuel Silva (til høyre i første rad på venstre side), er diakon i menigheten. Jeg har hatt kontakt med ham via Facebook en lengre tid nå, og kan kan fortelle at 10. juni hadde 13 nye azorere kommet til tro på Jesus som sin personlige Frelser og Herre, og i går - søndag - kunne han begeistret fortelle at to kvinner og en ni år gammel gutt hadde kommet til tro.

Baptistmenigheten på Azorene er en bibeltroende og konservativ menighet. Forkynnelsen preges av solid bibelutleggelse og bønn, gudsfrykt og nøysomhet. Gud beveger seg på en mektig måte blant de drøyt 246.000 som bor på øyene som utgjør Azorene. På bildet ser vi et leirsted som baptistene har tatt i bruk i forbindelse med sommerleire de arrangerer. Dette er blitt et viktig møtested for baptistene.

Jeg kommer tilbake med mer stoff fra vekkelsen på Azorene senere. Måtte bare dele denne store gleden med dere nå. La oss be om at mange blir berørt av den, og at de som kommer  blir tatt godt hånd om og blir bevart.

Ingen kommentarer: