tirsdag, juli 23, 2013

Å gjøre disipler av alle folkeslag begynner med familien

Brad og Rebecca Howe er menighetsplantere blant stammefolk i Brasil. De er foreldre til fire år gamle Koleman, og de bor langt borte fra sivilisasjonen. Her studerer de språk og stammefolkets kultur, slik at de en dag skal kunne klare å presentere evangeliet til hjertespråket til stammefolket.

Brad forteller at han i går begynte å undervise sønnen i det systematiske og kronologiske bibelundervisningsopplegget som misjonsorganisasjonen New Tribe Mission er kjent for. Joda, Brad innrømmer at fire år gamle Koleman er vel ung. Han klarer å følge med 15-20 minutter. Men tenk hvilket fundament Koleman kan bygge livet sitt på, når han begynner å studere Bibelen systematisk i en så ung alder!

For tiden er Koleman opptatt av stjerner, himmelhvelvingen, planeter. Hva er vel da mer naturlig enn å lese Skapelsesberetningen sammen med ham?

Som Brad Howe sier: Å gjøre disipler av alle folkeslag begynner med familien!

Kanskje noe å tenke på for deg som er småbarnsforeldre? Hvorfor ikke starte med systematisk bibelundervisning med barna dine og la dem få et skikkelig fundament å bygge livet sitt på?

Undervisningen finnes også på norsk:

http://norge.ntm.org/content/butikk

Ingen kommentarer: