tirsdag, juli 30, 2013

Pastor fra India mirakuløst helbredet for leukemi

For 25 år siden var pastor Paul Ciniraj direktør for Salem Voice Ministries. Men for noen år siden måtte han gi opp tjenesten på grunn av sykdom. Det skulle vise seg at pastor Ciniraj hadde leukemi. Kreften ble oppdaget for fire år siden. Han var også blitt mishandlet ved flere anledninger av mennesker som hatet ham fordi han var kristen, og etterlatt for å dø.

Muslimene som hadde mishandlet ham mente at kreften var en straff fra Allah, fordi Paul Ciniraj var blitt en kristen og forkynte Guds ord.

Men Gud ville det annerledes. På mirakuløst vist har Gud helbredet ham, og reist ham opp igjen for å tjene Ham på nytt. Helbredelsen fant sted en natt da Herren Jesus viste seg for Paul Ciniraj i en drøm og berørte ham fra hans isse til hans føtter med sine naglemerkede hender, og sa: 'Vær helbredet'. I samme øyeblikk opplevde Paul Ciniraj Guds helbredende kraft.

I dag er Paul Ciniraj mer frimodig enn noensinne. Han avlegger sitt vitnesbyrd alle steder. Hans lege - en hindu som er en av Indias mest kjente kreftspesialister - har tatt imot Jesus på grunn av det miraklet han har sett i Paul Ciniraj's liv. Pastor Ciniraj fikk selv lede ham til tro på Jesus.

Paul Ciniraj - som har vært gift med Mercy i 25 år - deler ut Bibler på vegne av Bibelselskapet i India, og når mange mennesker med evangeliet på denne måten.

Ingen kommentarer: