torsdag, juli 18, 2013

Kristne ungdommer banket på døra og spurte: Er det noe vi kan hjelpe dere med?

Han hadde vanskeligheter med å tro sine egne øyne, Charles Scott, da en ung dame sto på døra og presenterte seg som Courtney Spink. Kunne dette være den samme tenåringen som for fem år siden hadde malt huset hans?

Courtney Spink tilhører New Hope Baptist Church i Watertown, New York. Da hun var 17 dro hun ut på team sammen med World Changers og kom til Neptune i New Jersey hvor Charles Scott bor. De banket på døra hans og lurte på om det var noe de kunne hjelpe ham med!

Den nå 87 år gamle Charles Scott trengte hjelp til å få malt huset sitt, og det kunne ungdommene hjelpe ham med. Han er fremdeles like takknemlig og glad for den store innsatsen ungdommene gjorde for ham. Han hadde ikke klart dette uten dem. Huset fikk en frisk gul farge. Ekteparet Scott, som i desember skal feire sin 62 bryllupsdag har bodd i det samme koselige huset siden 1962, synes man klager mye på unge mennesker i dag. De har opplevd noe helt annet med disse ungdommene.

Courtney Spink hadde ikke trodd at hun noen gang skulle komme tilbake til Neptune, men har siden hun var med på maleprosjektet tenkt mye og bedt mye for ekteparet Scott. Det var derfor stor gjensynsglede da de tre så hverandre igjen for noen få dager siden.

Det er sant: Verden blir forandret - et hus av gangen!

Ingen kommentarer: