lørdag, juli 27, 2013

Burma er vidt åpent for evangeliet

I går delte pastor Thaung Ngaih Lian (til venstre på bildet), en sterk historie med oss. Jeg har skrevet om Thaung Ngaih Lian mange ganger før. Han er pastor for en baptistmenighet i Yangon i Burma, og vi har holdt kontakt med ham i flere år nå.

I går kunne han fortelle oss om en mann som helt siden han gikk på videregående skole har søkt etter sannheten og etter en levende Frelser.

I forbindelse med det pågående 200 års jubileet for Adoniram Judsons ankomst til Burma, hadde pastor Liam holdt noen møter hvor han på en enkel måte hadde presentert evangeliet. Den unge mannen hadde vært tilstede på disse møtene, men han hadde avvist det han hørte Lian forkynne.

Siden den dagen hadde han ikke fått sove. Han klarte ikke å spise, heller ikke arbeide. Her om dagen tok den unge mannen kontakt med pastor Lian og spurte om han ikke kunne få en samtale med ham. I går kom han hjem til pastor Lian og spurte hvordan han kunne bli frelst.

'Jeg samtalte med ham i et kvarter. Jeg forklarte hva evangeliet handlet om, og uten å nøle tok han i mot Jesus som sin Frelser og Herre,' forteller pastor Lian, som legger til: 'Jeg takker Gud for evangeliet som har kraft i seg til å frelse fortapte syndere som setter sin lit til Jesus i tro på Hans nåde'.

Jeg snakket med pastor Lian sent i går kveld og han sa da: 'Burma er vid åpent for evangeliet, og mange mennesker har en slik lengsel etter Gud'. La oss fortsette å be for denne nasjonen, om en gjennomgripende vekkelse som vil føre mange mennesker til tro på Jesus.

På bildet ser vi pastor Lian lede den unge mannen til tro på Jesus.

Ingen kommentarer: