fredag, desember 28, 2018

Ba ikke du om at lyset ditt skulle skinne klarere?

I går leste jeg et profetisk ord som begeistret og oppmuntret meg, og når jeg fant dette bildet til å illustrere det med, måtte jeg bare oversette det:

"I forbindelse med min stille time hørte jeg  Herren si: 'Jeg er begeistret!' Da svarte jeg: 'Herre, hva sa du?' Han svarte: 'Jeg er begeistret.' 'Hvordan kan du være begeistret,' sa jeg, og la til: 'Alt jeg ser er kaos og belgmørke.' Han svarte: 'Jeg vraker ikke belgmørket, jeg bruker det.'

'Fra ditt perspektiv ser det ut som om verden går i stykker. Fra mitt perspektiv er det et sørgelig, likevel et vidunderlig syn. Jeg ser skatter i mørket og større skatter vil komme ut av belgmørket. Ba du ikke om at ditt lys skulle skinne klarere? Hold fokus på meg og lyset du har vil øke slik ar du ser de skattene jeg ser.'

Så sa Han: 'Sønn, du har rett. Denne verden er på kollisjonskurs. Den er på kollisjonskurs med den største utøselsen av Min Ånd. Verden er i ferd å bli klar for høsten. Og akkurat det, gjør at det er begeistring i mine tårer."

- Bill Yount
Norsk oversettelse (C) Bjørn Olav Hansen

De profetiske ordene til Bill Yount, som er en internasjonalt anerkjent profetisk stemme, stemmer godt overens med disse to ordene fra Bibelen:

"De rettferdiges sti er som morgenlyset som stadig vokser til dagen er her." (Ord 4,18)

"Se, mørke dekker jorden, og det er belgmørke over folkene. Men over deg skal Herren oppgå, og over deg skal hans herlighet åpenbare seg." (Jes 60,2)

Ingen kommentarer: