onsdag, desember 26, 2018

Kvalmende

Det er sjelden jeg har følt et slikt fysisk ubehag av å høre på noen snakke, som når jeg lyttet til lederen for Alliansen, Harald Jørgen Lysglimt Johansen, på en YouTube video i dag. Jeg kjenner kvalmen lang tid etterpå.

Den kjente Holocaust-fornekteren oppfordrer norske menn, som vel å merke har vært nordmenn i tre generasjoner, om å samle seg i norske kirker (ja, du leste helt riktig), for snakke sammen om hvordan de skal ta Norge tilbake fra globalistene og landssvikerne, som han kaller alle politiske partier her i landet. Han sier selv at han ikke vil ty tiil vold, men han forstår at andre gjør det!

I følge Lysglimt Johansen er kirkene Norges eneste redning, vel å merke som et samlingsted for gode nordmenn! Han oppfordrer til å slutte å lytte til prestene, for de er globalister, og ta kirken (les Den norske kirke) tilbake.

Muslimer og jøder må sendes ut av landet. Her har de ingen plass.

Dette er jo ikke noe annet enn mørkeblå nasjonalisme, som vi må ta tydelig avstand fra. Dette er et grovt misbruk av alt som har med kristen tro å gjøre.

Jeg vil gjøre oppmerksom på følgende: Facebook-venner av meg som støtter Alliansen, Frie nasjonalister og Resett, ønsker jeg ikke å ha som 'venner'. Jeg tar skarp avstand fra nazisme, jødehat, hat mot muslimer, hat mot politikere, nasjonalsosialisme, hat mot homofile og minoriteter.

Ingen kommentarer: