torsdag, desember 20, 2018

Julesalme under åpen himmel

Det var riktig stemningsfullt rundt Kristi himmelfartskapellet når vi feiret vår gudstjeneste i går kveld. Nyfallen snø, stille, skumring og tente lys.

Etter gudstjenesten stilte vi oss rundt julekrybben som vi har stående utendørs, like ved kapellet, og sang en av de vakreste julesalmene jeg kjenner. Mitt hjerte alltid vanker i Jesu føderom.

Det var sterkt å stå der ute under åpen himmel og synge om inkarnasjonens store under. Man følte seg hensatt til helt andre breddegrader, med et helt annerledes landskap, den første julenatt. Så priviligerte vi er som kan samles på denpåne måten, i et enkelt skogskapell eller utendørs, for å feire gudstjeneste og synge julens vakre salmer, uten å bli arrestert og fengslet. Hver gang vi kommer sammen ber vi for den lidende kirke, som vi føler oss ett med.

Vi er litt usikre på om det blir gudstjeneste onsdag, som er 2.juledag, så vi ber dere følge med her på bloggen. Den første gudstjenesten på nyåret onsdag 2. januar kl.18.00. Deretter blir det hver onsdag kl.18.00. Sjekk alltid bloggen på dager hvor det er meldt underkjølt regn og glatte veier. Da kan det hende gudstjenesten må avlyses.

Foto: May Sissel Hansen

Ingen kommentarer: