onsdag, desember 12, 2018

Turbulente tider og en kommende oppvåkning

10. desember skrev min gode venn Roy Godwin en bloggartikkel med et tidsaktuelt profetisk budskap, som er svært aktuell, ikke bare for hans hjemland Wales, men også for Norge. Derfor har jeg valgt å oversette den til norsk:

"Vi lever virkelig i en forunderlig tid. Mens jeg skriver dette. debatterer parlamentet her i Storbritannia fremtiden etter Brexit. Regjeringen er splittet; Parlamentet er splittet; nasjonen er splittet. Forvirring og usikkerhet preger hverdagen. 

Men det er ikke bare Storbritannia som forsøker å finne sin plass i verden. Ser vi på fremveksten av ytterliggående høyrepolitikk rundt omkring i Europa og utenfor, ser vi en pågående rystelse.

Men, vår Gud regjerer! Uansett hva som skjer, er det Han som regjerer! Jesus lever for evig. Det kan være at historien tar noen uventede og uønskede u-svinger, men den er likevel ikke helt ute av kontroll - vår Gud regjerer! Vi kjenner avslutningen like fra begynnelsen, og i dette ligger vår tillit. Solid. Uforanderlig. Ubevegelig.

Mot dette bakteppet ser vi Gud strekke ut sine hender for å velsigne og helbrede. Han fortsetter med å oppmuntre oss om at Han kommer til å forløse en mektig oppvåkning tvers over Wales som vil antenne vekkelser i andre nasjoner, akkurat slik Han har gjort tidligere.

Vi har nettopp kommet hjem fra en ti-dagers rundreise i Norge hvor en bemerkelsesverdig forbindelse har vokst frem mellom Ffald y Brenin og norske kristne og ulike bevegelser. Vi er overbevist om at en betydelig oppvåkning er startet i dette vakre landet, og vi fryder oss med dem. Hva angår Wales sier vi: Kom, Hellige Ånd!

Kan en nasjon forandres på en dag? Vårt svar er totalt utvetydelig: Ja, ja, ja!

Norsk oversettelse (C) Bjørn Olav Hansen

Billedtekst: Roy Godwin, forfatteren av bestselleren 'Stømmer av nåde', sammen med  kona Daphne, hjemme i stua vår på Gjøvik. (Foto: May Sissel Hansen)

Ingen kommentarer: