torsdag, desember 06, 2018

Israels-venner sprer jødehat via Facebook

"Frie nasjonalister" - navnet burde få varsellampene til å blinke kraftig for de aller fleste av oss. Når til og med navnet skrives med 'runeskrift' slik hirden og Nasjonal samling skrev, burde vi ikke være i tvil. Likevel, det finnes kristne, ja, til og med kristne Israelsvenner som ukritisk linker til deres artikler på sosiale medier.

Det de linker til er selvsagt invandringskritiske slagordpregede artikler, men de ser ikke nærmere på jødehatet som finnes på samme nettsider. Det blir helt absurd og groteskt når Israelsvenner legger ut støtteerklæringer til Israel samtidig som de linker til FB-siden til "Frie nasjonalister".

La meg gi dere et eksempel på det usminkede jødehatet og antisemittismen på denne nettsiden:

"Som nordmenn svært opptatt med å redde Norge dra dets undergang, har ikke vi fedrelandsnasjonalister tid til å tenke på om Holocaust var ekte eller ikke - og heldigvis har vi ytringsfrihet angående emnet i Norge, slik at historieforskerne kan diskutere seg i mellom angående denne foreldede saken - som ingen nålevende nordmenn har noe eventuelt ansvar for uansett....slutt å splitte det norske folk med kosher-bullshit.

Fysj, kom dere hjem til Israel og brenn deres norske pass, samfunnsundergravende sionister - dere har to stater, vi nordmenn har bare en."

En norsk jøde som stadig får gjennomgå på denne nettsiden er Ervin Kohn.

Det er skammelig at norske israelsvenner linker til sider som sprer utilslørt jødehat. Nå er det på tide å rydde opp i facebook sider man linker til! Facebook siden Frie Nasjonalister har nesten 23.000 tilhengere.

Ingen kommentarer: