mandag, november 22, 2010

Bønnefestival på Grimerud februar 2011

Sett av siste helgen i februar neste år til bønnefestivalen på Grimerud!

Det er Nasjonalt Bønneråd og UIO/Grimerud gård som samarbeider om planleggingen av denne. Det vil bli en dynamisk kombinasjon av lovsang, bønn, forbønn, samtaler, seminarer, fellesmøter. Besøk av spennende forkynnere. Viktig skriftsted blir Malakia 4,6: "Han skal vende fedrenes hjerte til barna og barnas hjerte til fedrene..." Brosjyre er i ferd med å komme ut. Vi søker å hente inn representanter og grupper fra bønnemiljøer i hele Norge. Det blir en konferanse for nasjonen.

Ioan Peia, tidligere gen.sek for Den evangeliske allianse i Romania, og en av lederne for European Prayer Link blir en av talerne, sammen med Broder Youssef, som står midt oppe i den store vekkelsen i Algerie.

Vi kommer tilbake med flere opplysninger etter hvert, blant annet om de ulike seminarene, men sett av denne helgen nå. Jeg er blitt forespurt om å holde et seminar om Jesusbønnen og det kontemplative bønnelivet, og har takket ja til dette. Denne bønnefestibalen er noe for alle generasjoner.


6 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg lurer på en ting, hva er det dere ber om?

Bjørn Olav sa...

Det er mye forskjellig, men vi ber nok om vekkelse og fornyelse, for land og folk, for personlige behov, for en større gudsfrykt og hellighet.

Biskop Kyrillos sa...

Lycka till med denna viktiga uppgift.

Anonym sa...

Blir det ikke feil å be for land når vi vet at Jesus skal knuse dem i fremtiden. Salmene 2:9

Bjørn Olav sa...

Takk, biskop Kyrillos. Hit kommer kristne fra mange ulike sammenhenger.

Bjørn Olav sa...

Anonym.

Nei, absoutt ikke. Jesus søkte det som var fortapt, Han ynkedes inderlig for dem. Slik skal det også være med de som er Hans etterfølgere. Helt til Guds dom faller er det vår oppgave å be og arbeide, for å redde det som kan reddes.