mandag, november 08, 2010

Brev fra en døende venn, del 2


Her følger andre del av eposten fra Peter Hoover (bildet). Han er døende av hjernesvulst. Peter er leder for den anabaptistiske kommuniteten, Rocky Cape Christian Fellowship i Australia, som vi har holdt kontakt med i flere år nå. Første del publiserte jeg i går. Har du ikke lest den, foreslår jeg at du leser den først:

"Vi har en vanskelig tid siden jeg mest sansynlig er døende, men alt går vidunderlig godt for kommuniteten. De vil hjelpe min familie når jeg er død. Jeg er så velsignet av fellesskapet vårt. Det er en velsignelse på en forunderlig måte. Gud har gitt oss nøyaktig de menneskene vi trenger for alt vi trenger. Det har vært slik en velsignelse og se enheten mellom brødre og søstre. Vi deler det felles måltid mat som anabaptistene og de første kristne tok del i hver uke. Det er en slik velsignelse å sette seg ned sammen med alle brødrene og søstrene etter at hver arbeidsuke er slutt, og vende vår oppmerksomhet mot Kristus og Hans mirakel. Dette har gjort meg veldig, VELDIG GLAD.

Vi er så takknemlige for å være her i Australia i en kommunitet preget av fred. Vi er den eneste kommuniteten her i Tasmania, og vi er så takknemlige for at Jesus har hjulpet oss. Vi er også takknemlige for de mange Bruderhof-kommunitetene i Australia og andre venner vi har. Det å leve i fellesskap er et vakkert bilde av Kristus og Hans folk."

(fortsettes)

Ingen kommentarer: