torsdag, juni 14, 2012

Vil innføre dødsstraff, kriminalisere homofile og 'gjenkristne' landet

Magnar Tanem (bildet), tidligere 1.kandidat for Kristent Samlingsparti, er på banen igjen. Nå med 'Norges kristne'. Partiet har som mål å 'gjenkristne Norge', og det skal de gjøre ved at 'kristendommen skal få store særfordeler framover andre religioner eller livssyn', 'abort og skilsmisser totalforbys',  'dødsstraff innføres for seksualforbrytelser, drap og landsforæderi', og 'Guds eget land (Israel) skal støttes uten unntak, 100 prosent'. Dessuten skal 'homofil praksis kriminaliseres'. Med andre ord: Magnar Tanem vil innføre en stat lignende den vi i dag ser i Iran og andre diktaturer. Heldigvis har han ingen muligheter for å klare det. Det som er så trist er at enkelte kristne faktisk slutter seg til dette forkvaklede oppgulpet av høyreekstrem ideologi som utgir seg for å ha noe med den kristne tro å gjøre. Det er vel omtrent så langt det er mulig å komme fra den kristne tro slik den beskrives i Det nye testamente. Jeg skulle ønske kristne kunne ta et oppgjør med dette.

Misbrukte varemerket logo:
Frem til i dag har Tanem lansert det nye partiet med det misvisende navnet 'kristne' ved å stjele logoen brukt av Pilegrimsleden. Det hadde han ingen betenkeligheter med, selv om han altså vil være moralens vokter! Jeg var i dag i kontakt med det nasjonale Pilegrimssenteret i Trondheim, som øyeblikkelig varslet Riksantikvaren. Logoen er nemlig varemerkebeskyttet. Det burde Tanem vite. Nå har han byttet ut Pilegrimskorset med St.Georg korset, også det misbrukt av høyreekstreme organisasjoner.                                              

Høyreekstreme miljøer:
Magnar Tanem selv er medlem av den høyreekstreme organisasjonen Norwegian Defence League og støtter også English Defence League. I dag utnevnte han et annet medlem av Kristent Samlingsparti, Hallvard Sandvik, til administrator for nettsiden til 'Norges kristne', også han kjent fra miljøet rundt Norwegian Defence League. Og en av de som sitter i styret for Norwegian Defence League i Norge, Kjersti Margrethe Adelheid Gilje, uttrykker stor begeistring over Tanems nye utspill.

Slik forklarer Kjersti Margrethe Adelheid Gilje, som presenterer seg som 'sykepleier på psykiatrisk', seg om massemorderen Breivik på nettsiden til 'Norges kristne': 'NEI denne mannen var bare så fortvilt over ikke å bli hørt -ikke få komme ut til media å fortelle politikerne og folket om faren ved islamiseringen, så dette grufulle han gjorde, ja det var ren og skjær fortvilelse som lå bak- men for allt i verden slike grufulle ting som dette kan ikke på noen måte unnskyldes...' 


Misbruk av Gud
Når Magnar Tanem skal invitere til gjennomgang av partiprogrammet heter det: 'Jeg minner om møte hos meg ... Vi skal fastlegge de viktige prinsippene og vedtektene for Norges kristne. Bønn og servering. Den hellige ånd kommer.'

Jeg synes det er direkte kvalmende å presentere den poltikken som Tanem står for, som 'kristent' og attpåtil si at 'Den hellige ånd kommer'.

Foto av Magnar Tanem (skjermbilde fra TV2)

4 kommentarer:

Bjørn sa...

La oss be for han om omvendelse og frelse..Gud vil uansett ta hånd om han,enten ved gjenfødelse og frelse,eller ved evig pine i helvete..Uansett så har Jesus kontroll..Denne mannen er ikke kristen,bare for å ha sagt det..

Håkon Sigland sa...

Man kan jo undres om hva som er forskjellen mellom dette og muslimsk sharia-lovgivning…

Ser man bort fra "kristen"-navnet er jo tankegangen omtrent identisk!

Livetsvisdomsord sa...

Ja dette lukter høyre-ekstremt og tendenserer til nazisme.

Vi lærer både i teologien og psykologien, om toleranse, overbærenhet og inkludering. Alt annet har en rot i "ondskapens" tanke røtter.

Dette er det viktig å si NEI til, og ikke tillate diktatoriske holdninger!

MVH

Kjell E Lohne

www.livetsvisdomsord.blogg.no

Anonym sa...

det Tanem og co står for har ingen støtte blant kristne.. jeg vil tro at de står der med 10-20 stk støttepartnere... men det er jo skrekkelig i seg selv at noen kommer med sånt vås... skammelig for kristendommen også, den settes jo i vanry blant ikkekristne som leser det tanem skriver.....