torsdag, juni 07, 2012

Spennende og svært aktuell misjonskonferanse i Oslo

Oslo blir gjenstand for en spennende konferanse til høsten. Norsk råd for misjon og evangelisering (NORME) har invitert Jason Mandryk (bildet), redaktøren av det svært anerkjente bønneatlaset 'Operation World' som hovedtaler. Han er en av verdens fremste misjonsanalytikere. Stadig flere snakker om en misjonal livsstil som den nye måten å fremme Guds rike på, mens langtidsmisjonærer i utenlandsstjenete er en etterspurt mangelvare. I årets LINK-konferanse vil de to misjonsforståelsene møtes. Og med en slik kapasitet som Mandryk tilstede bør kristne i Norge kjenne sin besøkelsestid!

LINK-konferansen holdes i Storsalen 4.-5 september. Ved siden av Mandryk får konferansen også besøk av de multikulturelle ungdommene i KMU som leder oss i lovsang. Det blir også et gjensyn med Rolf Ekenes og andre spennende gjester på LINK-aften tirsdag kveld.  

Onsdagen starter med Jason Mandryk som presenterer dagens misjonsbehov (Needs in global mission), med respons fra to av Norges dyktige missiologer Karl Inge Tangen og Vija Herefoss. I paneldebatten deltar Andreas Nordli (generalsekretær i Ungdom i Oppdrag) og Wenche Fladen (rådgiver i diakoni og samfunnsspørsmål i Oslo bispedømme).

Nytt av året er Speed learning, hvor vi utfordrer misjonsledere til å si noe om deres erfaringer om hvor langt man må reise for å bli misjonær. Her kan vi nevne navn som Rolf Kjøde, Tormod Engelsviken, Knud Jørgensen, etc.

Ingen kommentarer: