tirsdag, mars 19, 2013

Barnebarnet til Jack Hayford kidnappet i Mexico - men satt fri

Kyle Bauer, barnebarnet til den kjente amerikanske pinselederen, Jack Hayford, ble gjenforenet med familien sin i helgen etter å ha vært kidnappet i Mexico og holdt fanget i 48 timer mens kidnapperne ventet på løsepenger. Han er uskadet.

Kyle Bauer, har arbeidet som pastor og misjonær i Puerto Vallarta i Mexico, sammen med familien sin i snaut et år. Han ble gjenforenet forrige helg med utsendermenigheten sin, Forursquare menigheten, Church on the Way, i Santa Clarita i California. Det var 14 mars at Bauer ble kidnappet, kort tid etter at han hadde forlatt sitt hjem i Puerto Vallarta. Han ble satt fri fredag morgen. Både FBI, det amerikanske konsulatet og mexikanske myndigheter samarbeidet om aksjonen som førte til at Kyle Bauer ble reddet, mindre enn 20 timer etter kidnappingen.

Foursquare pastoren kom ikke til skade. Han klarte å få meldt fra ved å få sendt en epost via mobiltelefonen sin, mens kidnapperne et øyeblikk var uoppmerksomme.

Bauer forteller at han ba mye for sine kidnappere, og i hjemmemenigheten i California ble det bedt inderlig til Gud for ham.

På bildet ser vi Kyle Bauer sammen med kona Teresa Bauer.

Ingen kommentarer: