onsdag, mars 04, 2015

Franklin Graham kritiserer Obama for å være unnfallende for Islam

I et nylig intervju kritiserer Franklin Graham (bildet) president Obama for å være for 'sympatisk til Islam', i det han henviste til at Obama har avvist å kalle IS for 'islamistisk'. Franklin Graham mener at presidentens sympati kan lede til økt forfølgelse av kristne og jøder innenfor Amerikas grenser.

Selv om president gjentatte ganger har hevdet at han er en kristen, konkluderer en nylig offentliggjort spørreundersøkelse at offentligheten tviler på om dette er en autentisk tro.

Det er den kristne nettavisen The Christian Post som melder dette.

'Muslimer har tilgang til ham i Det hvite hus. Utenrikspolitikken vår påvirkes stadig av muslimer. Vi ser at den israelske statsministeren blir avvist av presidenten, Det hvite hus og av Demokratene, og årsaken til dette er påvirkningen fra Islam. De hater Israel og de hater kristne, og stormen kommer, det tror jeg virkelig', uttalte Franklin Graham til Gordon Robertson, TV-vert for 'Club-700' interaktive program.

I samtalen med Gordon Robertson la Franklin Graham vekt på at Obama har hatt en muslimsk far, og at presidenten som barn har gått på skole i Indonesia, som har den største muslimske befolkningen i verden.

'Referanserammen og den innflytelsen han fikk som ung er islamsk. Det var ikke kristen tro, det var Islam', sa evangelist Franklin Graham i dette intervjuet.

Franklin Graham har ved en rekke ganger kritisert Obamas utenrikspolitikk, blant annet at president Obama har nektet å kalle terrorgruppen IS for 'islamistisk'.

I forbindelse med at Det hvite hus i februar i år unnlot å nevne at de 21 halshuggede kopterne som ble drept av IS, sa Franklin Graham:

'Sannheten er - disse barbariske morderne har åpent sagt at de ble drept fordi de var 'korsets mennesker'. Hva kommer det av at presidenten fortsatt synes å beskytte Islam og avviser å åpne øynene sine for sannheten?'

Ingen kommentarer: