onsdag, mars 04, 2015

En profetisk drøm: En hær av nasireere reiser seg i Amerika

Dette profetiske synet har en aktualitet som gjør at jeg har funnet det riktig å oversette det til norsk. Jeg tror innholdet i dette profetiske synet har gyldighet langt utenfor Amerikas grenser, selv om det i første rekke handler om amerikanske forhold:

Jeremiah Johnson er leder for Heart of the Father Ministry i Lakeland, Florida, forfatter og anerkjent bibellærer i flere sammenhenger. La oss følge rådet i 1.Tess 5,20-21: 'Forakt ikke profetier! Prøv alle ting! Hold fast på det som er godt!'

'16.februar 2015 hadde jeg en profetisk drøm hvor jeg så to armeer stå ansikt til ansikt mot hverandre på amerikansk jord. En av armeene hadde et banner hvor det sto: 'Bønnebevegelsen', mens den andre armeen hadde et banner hvor det sto: 'Oppvekkelse'. Ridende på to hester, steg to generaler fra hver sin side frem for å hilse på hverandre.

I det dette skjedde talte Guds Ånd til meg i drømmen og sa:

- Disse menn og disse bevegelser må gå sammen for å kunne fullføre Mine hensikter for Amerika. For det er virkelig slik at forbønn gir fødsel til vekkelse og vekkelse føder mer forbønn. Disse tre trådene kan ikke så lett slites over. Mange bevegelser fra min Ånd har vært kjennetegnet av forbønn som har ført til vekkelse, men jeg forløser nå en vekkelse som fører til mer forbønn i Amerika som vil føre til en kommende utøselse av Min Ånd. Vekkelsen som kommer til Amerika vil føre til opprettelsen av mange bønnehus.

Mens Den Hellige Ånd talte disse ordene steg disse generalene ned av deres hester og tok av seg hjelmene. De knelte ned og tok hverandres hender. I det de tok hverandres hender slo et lyn ned fra himmelen i bakken og en stor rystelse fant sted i Amerika. De to armeene som sto mot hverandre begynte nå å omfavne hverandre og slipte hverandres sverd.

Guds Ånd talte til meg i drømmen og sa:

-  Det er Min arme av nasireere som vil fullføre Mine endetidsplaner i Amerika. De vil gå i forbønn for en vekkelse og ut fra denne vekkelsen i Amerika vil det komme enda mer forbønn. Det er ikke nok å be om en vekkelse, denne nasareer-armeen be seg igjennom en oppvekkelse.

I en tidligere drøm som jeg hadde 5.mai 2014, ble jeg gitt en større innsikt i denne nasareer-armeen idet jeg befant meg selv i det som så ut som en middelalderby med tusenvis av hellige som var undertrykket og fryktsomme fordi fienden hadde beleiret byen. Jeg begynte å samle folket og sa til dem at de ikke skulle være redde. Plutselig steg flere av bønnelederne fra Kansas City fram og ba folket om å gjøre seg rede for strid.

I det denne hæren samlet seg begynte jeg å profetere i drømmen og sa: 'For hver vekkelsesrøst Gud reiser opp i Amerika, forløser Han syv profetiske forbønnsrøster som vil forberede veien for en kommende vekkelse'.

Denne nasireer-armeen bærer samme DNA som Daniel Nash hadde, som var 48 år gammel, og gav seg selv til bønn for møtene til vekkelsesforkynneren Charles Finney under det som er blitt kalt 'The Second Great Awakening in Amerika'. Nash dro først inn i de områdene hvor Finney skulle ha sine vekkelsesmøter og kjempet i bønn inntil velsignelsen ble forløst fra himmelen over disse møtene.

På samme måte som med Daniel Nash, tror jeg at Gud reiser opp en arme av nasareere i en tid som denne som ikke bare vil rope ut i bønn om vekkelse, men som vil arbeide i lønnkammeret inntil så skjer. Når denne vekkelsen kommer, så vil den gi brensel som vil drive disse menn og kvinner tilbake til bønnen. Det er blitt sagt at når Daniel Nash døde, så betydde det slutten på tjenesten til Charles Finney. Vi kan ikke undervurdere kraften i profetisk forbønn og hvor direkte den er forbundet med vekkelse. Vi må bevege oss fordi det stadiet hvor vi bare slutter opp om vekkelsesmøter og som troende faktisk gir oss til å stride i bønn. Når vi begynner å erfare den nøden Gud har for vår generasjon og være vitne til at Ham forløser vekkelse, så må det føre til at vi drives til å forbli i Ham. 'For uten Meg kan dere kan dere slett ikke gjøre noe'. (Joh 15,5)

Jeg profeterer at det vil finne sted en enhet mellom bønne- og vekkelsesbevegelsene i Amerika. Det vil finne sted mange strategiske samlinger av vekkelsesgeneraler og forbønnsgeneraler for å kunne forløse Herrens ord og fastsette en tydelig bønneagenda for Kristi kropp. Jeg ser en hær av nasireere hvis brød er vekkelse og hvis vann er oppvekkelse. Disse menn og kvinner vil be for vekkelse, og når den kommer så vil det være tegnet på å be enda mer. Vi må se en vekkelse i Amerika opprettholdt av en konsekvent livsstil av bønn og faste. Det er den eneste veien framover.

Ingen kommentarer: