mandag, august 14, 2023

Antisemittismen må avsløres blant evangeliske 'kristne'


Antisemittismens, erstatningsteologiens og jødehatets groteske ansikt dukker ikke bare opp blant høyre- og venstre radikale, men oggså blant dagens evangeliske kristne. Som dette bildet fra Facebook-siden til en 'kristen' kvinne. Tegningen er typisk for antisemittisk propaganda som fremstiller en mann med umisskjennelige jødiske trekk, og som en grådig finansmann med frimureremblemet på brystet. Med andre ord en direkte kobling til 'Sions vises protokoller', historiens mest kjente løgnhistorie som kobler jødene og frimurerne til en verdenomspennende konspirasjon. 

Og som om ikke dette var nok, legger kvinnen ut følgende profilbilde:


Jødehatet, erstatningsteologien og antisemittismen må avsløres, selv om det er ubehagelig, så jeg fikk følgende svar tibake på mitt spørsmål om hvordan det hang sammen med å være en kristen og spre dete grumse:

"ja jeg tilber ikke staten Isreal...er ikke det samme som at jeg hater jøder ...mener mange krisne er forført bort I fra sannheten og veien og livet pga denne Isreal tilbedelsen ...og er ikke av samme ånd som religiøse jøde kristne ... jeg er født på ny.

Denne falske davidstjernen finner jeg ikke I Guds Ord...det et rotchilds som opprettet staten Isreal og pengesystemet hvor mannan er deres gud ...

Isreal er noe annet enn en Stat - det er Guds folk ...det er de som er født på ny..."

Det hører med til historien at en som trykker 'liker' på kvinnens profilbilde er Hans Jørgen Lysglimt Johansen, kjent norsk jødehater og antisemitt.

Facebook-profilen er ellers smykket med skriftsteder fra Bibelen og med hyllest til Russland.

Ingen kommentarer: