tirsdag, august 15, 2023

Profetisk: Glede midt i store omveltninger

For noen dager siden hørte jeg kakklingen fra en flokk kanadiske gjess som flyr sørover for vinteren. Jeg stoppet det jeg holdt på med og så opp. Jeg så dem krysse himmelen til de var ute av syne og lyd. Hvert år er gjessene mitt første signal om at høsten nærmer seg.

Da gjessene fløy over hodet, kjente jeg at Herren talte til meg ved å bruke gjessene for å få oppmerksomheten min. Herren sa at dette vil bli en annen årstid i vår verden. Det uventede vil komme og fange mange ut av balanse og på vakt. Mens Herren talte, følte jeg at han ba meg om å være forberedt på det som kommer ved å styrke min tro på ham og sørge for at ingenting ble tillatt i hjertet mitt som ikke var i tråd med hans vilje.

Jeg skriver dette for å oppmuntre hver enkelt av oss til å se rundt oss og se indikatorene på en kommende endring i åndelige årstider. 2024 vil ikke være et typisk år. Det vil bli et år med dramatiske endringer på den globale scenen og i Mmenigheten. Styrken som kommer fra vår evne til å oppleve glede midt i uroen, vil bli vårt vitne om Guds nærvær i en forvirret og redd verden.

Da gjessene fløy over hjemmet vårt, kjente jeg glede over lyden av kakklingen deres. For å se indikatorene på en kommende endring i vår verden på områder som politikk, økonomi eller personlige forhold, vil vår evne til å oppleve glede midt i det som kommer være det mest nøyaktige målet på vår åndelige helse.

«For Herrens glede er din styrke» (Nehemja 8:10).

- Garris Elkins/Oversatt til norsk av Bjørn Olav Hansen (c)

Ingen kommentarer: