onsdag, mai 14, 2008

SISTE: Baptistpastor og sønn omkom i flyulykke


Pastor Forrest Pollock (44) og hans sønn Preston (13) som ble meldt savnet i dag tidlig, er nå bekreftet omkommet. Pastor Pollock var pastor for Bell Shoals Baptist Church i Brandon, Florida, USA. Dette er en menighet jeg har hatt en del å gjøre med mens jeg var pastor på Raufoss og Lillehammer, da denne menigheten sendte ut team til Norge. Sammen med sin sønn dro pastor Pollock ut med sitt småfly i dag tidlig. Omtrent klokken 11 i formiddag ble flyvraket funnet. Flyet styrtet i fjellene i nærheten av byen Asheville i North Carolina. Pastor Pollock hadde tatt med seg sin sønn og datter på en flytur til barnas farmor for å overraske henne på morsdagen. Datteren ble igjen hos farmor, da pastor Pollock og sønnen reiste tilbake til Florida i dag tidlig. Menigheten i Bell Shoals ber om forbønn for pastor Pollocks kone Dawn og deres familie, og vi vil gjerne oppmuntre bloggens lesere til å både be for dem og menigheten. Pastor Pollock og sønnen Preston har gått hjem til Gud. På menighetens nettside har de sitert Rom 8,38-39: "For jeg er viss på at verken død eller liv, verken engler eller krefter, verken det som nå er, eller det som kommer, eller noen makt, verken det som er i det høye eller i det dype, eller noen annen skapning, skal kunne skille oss fra Guds kjærlighet i Kristus Jesus, vår Herre."

5 kommentarer:

Bjørn Olav sa...

På nettsiden til Bell Shoals Baptist Church ligger den siste prekenen til pastor Forrest Pollock, hvor han taler om morsrollen. Absolutt verd å lytte til. Det blir spesielt sterkt når pastor Pollock sier at en mors største sorg er å miste et barn. Nå har det skjedd for denne familien. Dawn har mistet både sønn og ektefelle.

Anonym sa...

BjornOlav:
Så tråkigt med denne Pastor och hans son,som omkom!Jag ska ta med deras familj som förbön på vårt bönemöte i kväll!
Idag,var jag på ett möte i pingstkyrkan,och det var ett svenskt par som varit (och är fortfarande)missionärer i Kina som var där och talade.Det är så fantastiskt å höra på deras berättelser om folket i Kina som så helt tar emot Jesus. Dom berättade om en äldre kinesisk dam som hade tagit emot Jesus,och levde för Honom,men,som efter en tid blev sjuk,och dog.På hennes begravning kom det många,som sa:
"Vi vill också lära känna denne Gud som denna tant kände,och som ni talar om"!Å,Halleluja, BjornOlav,är det inte helt underbart!
Men frågan kommer, Varför händer inte sådant här i våra länder?
De i Kina som tar emot Jesus,de ger HELT sina liv för Herren!
Har vi det för bra i våra länder,eller vad beror det på?
Man kan inte låta bli att fråga sig själv,hur stark är min tro?
Kan vi säga som våra Kinesiska syskon:"Jesus vi är beredda att ge våra liv för dej"!
Ja det var några frågor som kom till mej då jag satt på mötet.

Jo BjornOlav jag väntar på brevet som du skulle sända.Det kanske är på väg.
Guds Frid BjornOlav.
Karin

Bjørn Olav sa...

Sterk historie fra Kina. Ja det er virkelig en annen verden. Min kone og jeg tenkte på dette her om dagen: I Norge er det slik at det er vanskelig å planlegge møter i månedene mai, juni, juli, august og deler av september. Årsak: De kristne har ikke tid til slikt! Jeg tror de ville blitt forferdet om vi fortalte våre kinesiske venner dette. Men så opplever de tegn og under, det hører med til normalen. Mens for oss hører det til sjeldenhetene. Kan det ha en sammenheng dette at vi ikke helt tar vår tro på alvor?

Brevet skal være underveis, men her i Norge har vi lengre pinseferie enn dere i Sverige, så posten går senere.

Anonym sa...

Pastor i privatfly?

Bjørn Olav sa...

Å ha flysertifikat behøver nødvendigvis ikke bety at man eier et fly. Å eie et fly behøver nødvendigvis ikke bety at det er en liten minitjet, men kanskje en enmotors Cessna.