søndag, august 16, 2009

Herren, min helbreder



Venner fra Bergen sendte meg et av proklamasjonskortene til Derek Prince (bildet) her om dagen. Dette proklamasjonskortet handler om at Herren er min helbreder! Takk til Sverre som sendte dette i rett tid! To ganger om dagen leser jeg dette høyt og proklamerer Guds ord over mitt liv. Jeg vil se en forandring av min helsesituasjon, og da går jeg til Ham som er Herren, min lege:

"Min sjel, lov Herren, og glem ikke alle hans velgjerninger! Han som tilgir alle mine misgjerninger og leger alle mine sykdommer; Han som forløser mitt liv fra graven, som kroner meg med miskunn og inderlig barmhjertighet." (Salme 103,2-5)

"For meg som frykter ditt navn, skal rettferdighetens sol gå opp med legedom under sine vinger." (Mal 4,2)

"Jeg venter på deg og får ny kraft. Jeg løfter vingene som en ørn. Jeg løper og blir ikke utslitt. Jeg går og blir ikke trøtt." (Jes 40,28-31)

"Du ble såret for mine overtredelser, knust for mine misgjerninger. Straffen lå på deg for at jeg skulle få fred. Ved dine sår har jeg fått legedom." (Jes 53,4-5)

"Jeg kaster all min bekymring på deg for du har omsorg for meg." (1.Pet 5,7)

"Du er Herren min lege." (2.Mos 15,26)

Proklamasjonskortene som består av bibelvers som er blitt "personifiserte" består av ulike kort for ulike behov og situasjoner. De kan bestilles her:

http://www.derekprince.no/

Anbefales på det varmeste.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nå ble jeg overrasket! Har hatt en veldig ekkel plage grunnet feil medisin noen dager. Uutholdelig på det værste. Ha bedt Gud om et svar fra han. Ikke vært innom din blogg på noen dager.
Så blir jeg minnet om å se, og der leser jeg om "HERREN, MIN HELBREDER" Videre ser jeg det ordet jeg har sitert både sent og tidlig om at Han er såret for våre overstredelser...osv.
Tenk at det var akkurat DET som sto der idag.
Jeg er så takknemlig, det var som å få en hisen fra Himmelen og noe å holde fast i til helbredelsen er der. Velsignet være ditt virke.
Hilsen karin.

Bjørn Olav sa...

Så godt å høre, Karin. Du er i våre bønner. Send meg en kort mail med adressen din, så skal jeg sende deg en liten bok som har betydd mye for meg.

bolahans@online.no