søndag, august 30, 2009

Nydelig lovsangs-CD - en frukt av Bønn for Oslo

En god venn av meg har kommet med ny CD: "I skyggen av dine vinger." Plata er en frukt av de siste åtte årenes lovsang under "Bønn for Oslo". Lars Berg, som jeg har kjent i mange år nå, har laget en usedvanlig nydelig innspilling. May Sissel og jeg hørte den igjennom i går, og stua vår ble fylt med Helligåndinspirert musikk og sang, som løftet oss og velsignet oss. Selv holdt jeg på med et skrivearbeid, men måtte legge det fra meg for å lytte.

Denne plata berørte meg djupt. Det er tydelig at den er blitt laget av mennesker som elsker Jesus, ikke bare av dyktige musikere og sangere. I grunnen er jeg blitt ganske mett på lovsangsplater av dyktige musikere. For det er ikke der det ligger. Selvsagt er det flott å høre mennesker som kan musikk, men lovsang er noe annet enn dyktighet. Lovsangsteamet som deltar er koblet sammen med strykere og brass. Det gir også det hele et annerledes preg.

På baksiden av CD'en skriver Lars:

"Dette er en liten smakebit på hva vi har fått oppleve det siste halve året på "alteret" eller i "bønnehuset" der vi gjør tjeneste for Herren alene gjennom stort sett improvisert tilbedelse og meditasjon over Bibeltekster. Dette er "råmalm" rett fra gruvene, edelsteinene er ikke slepet og polert, men jeg vil allikvel by deg på en smal. Disse to timene hver tirsdag har forvandlet mitt liv. Det er vekkelse i hjertet mitt. Nyforelsket i Jesus!"

Jeg skulle ønske at riktig mange fikk lytte til denne CD'en.

Du får den gjennom Master Music og Bok og Media.

Smakebiter finner du her:



1 kommentar:

Anonym sa...

HERLIG! Dette er lovsang etter min smak. Takk.