onsdag, august 12, 2009

Ny bønneblogg for de som vil be for Israel



Gjennom vårt arbeid "Bønnevektere for Israel og nasjonene", som vi har drevet en god del år allerede, har vi gleden av å presentere dere for en helt ny bønneblogg.

På nettstedet http://www.beforisrael.blogspot.com/

vil du finne informasjon om det som skjer i Israel, som vil kunne gjøre det lettere å be mer konkret og målrettet for landet og folket.

Gjennom våre gode relasjoner til den nasjonale bønnebevegelsen i Israel, og via våre gode kontakter med messianske og arabiske menigheter vil vi kunne formidle informasjon du kanskje ikke finner andre steder. Bloggen vil bli regelmessig oppdatert, og en gang i uken presenterer vi et spesielt bønnebrev. Denne gangen har vi gjengitt bønnebrevet fra Intercessors of Israel, i en svensk oversettelse.

Vi minner også om nettstedet: http://martyrkirkensvenner.blogspot.com/ hvor du kan holde deg orientert om bønneemner for de som blir forfulgt for Jesu skyld.

Vi er takknemlig om du gjør disse bloggene kjent!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for denne bønnebloggen!
Dette har jeg lengtet etter lenge!

Stener

Anonym sa...

Overbringer en hilsen fra Jesus til Israel.

Matt 23,37: «Jerusalem, Jerusalem! Du som slår i hjel profetene og steiner dem som er sendt til deg! Hvor ofte jeg ville samle dine barn, som en høne samler kyllingene sine under vingene. Men dere ville ikke.»