torsdag, august 26, 2010

10 oktober - verdensbønnedagen for de fattige

10. oktober arrangeres verdensbønnedagen for jordens fattige og undertrykte. Målet er å få 100 millioner kristne til å be, at 10 millioner av disse tar et standpunkt og vil stå sammen med de fattige og at 1000 politiske ledere og beslutningstagere og at denne bønneaksjonen vil øve innflytelse på 1000 politiske ledere og beslutningstakere.

Blir du med?

Det er profeten Mika som har gitt navnet til dette bønneinitiativet, profeten som mer enn noen annen talte Guds hjerte for enker, foreldreløse og fattige.

Det er opprettet en egen nettside, som gir gode opplysninger for dem som vil delta i bønn. Her kan du lese mer om hvem som står bak, her finnes en egen bønn for dagen, her kan du laste ned musikk, lese bakgrunnsmateriale med mer. Jeg kommer tilbake med mer informasjon etter hvert. Dette er bare en påminnelse om at 10. oktober i år er dagen da vi retter all vår fokus mot de som lider på grunn av uretten som begås mot dem. Det er på høy tid at kristne igjen engasjerer seg de fattige og gjør noe med uretten.

Nettsiden finner du her:

http://www.micahchallenge.org/get-involved/micah-2010

Du vil også finne en fast link til denne siden under "Interessante linker" på bloggen her.

1 kommentar:

Broderlig i Kristus sa...

Dette er gode tegn på at Jesus sammler sine i bønn på viktige områder.

Når vi vet hvor stort hjerte og stor nød Jesus har for dem som lider, så er det bare en glede å favne alle fattige på jorden med Guds dype medfølende hjerte i oss.

Jesus må du åpne hjertene til alle som leser dette til stor nød i hjertene.La dem få oppleve å høre skrikene fra jorden som du hører vær dag fra fortvilte mennesker i nød.

Jesus kjære elskede Jesus la kristene inderlig få føle hvor stor nød du har over lidende mennesker i alle land.

I bønn har du åpnet mine lukkede ører så jeg hørte skrikene fra jorden i fortvilet bønn til deg.
Du har vist meg hvordan halv hjertede bønner fra menighetene ikke når opp framfor tronen for dem ikke har nok inderlighet i seg til å stige kraftfult framfor Faderen.

Jesus åpne opp hjertene til alle i Norge som danser omkring "gull kalven" i lengsel etter mere gull isteden for dine evige skatter.

Nå må dine få kjenne hvor stor smerte mange har på jorden i denne stund.Må egoisme og selvopptatt frelse vike for å følge deg i all smerten som roper til deg Jesus hele dagen.!!!
Det er som ett kor av stemmer som roper fra jorden om rettferdighet der alle kan leve i din kjærlighets verden som du ønsker på jorden.

Kristene brødre hvis dere ikke klarer å kjenne nøden så tenk på barna i verden som har smerten i øynene og fortvilelse uten mat og kjærlighet.Prøv å sett deg inn i hvor mye smerte Jesus har når Han ser dette uten at vi bryr oss om dem som trenger oss.Jesus lengter at vi skal ta ansvar for Hans barn som er alle barn som Han ønsker å nå.
Jesus streker sine armer ut til barnene som dør av mat mangel der dem kraftløs svinner hen i verdens egoistiske ånd.
Jesus løfter dem opp å omfavner dem med kjærlighet der Hans øyner blinker av tårer over hvordan mennesker ikke har Guds kjærlighet i seg. Jesus la oss ikke være dem som ikke ber for disse små som du elsker så inderlig høyt.La oss kjenne nøden i Jesus hjerte når Han ser denne smerten på jorden.
Da vil du føle Jesus inderlige kjærlighet så sterkt som du aldri trodde var mulig for Han lar sitt Fars hjerte komme inn i deg med hele sin dype kjærlighet som bare dem som elsker som Jesus kan kjenne i hjertet.


Takk Jesus for at du lar oss ha deg i våre hjerter som forplikter.

Broderlig i kristus