fredag, august 06, 2010

400 barn på søndagsskole - og stadig nye som overgir seg til Gud

I Cape Coast i Ghana i Afrika (bildet), opplever de vekst i Grace Reformed Baptist Church. De siste tre månedene har antall møtebesøkende vokst, og det gjelder alle møtene, både for voksne og barn. 440 barn deltar nå på søndagsskolen, og i ulike bibelstudiegrupper.

Barne- og ungdomsarbeidet er også i vekst, og det finnes ikke sitteplasser igjen for alle de som vil delta på disse samlingene. Nylig kunne to ungdommer, 19 og 20 år gamle, døpes og bli lagt til menigheten. Disse har kommet til tro gjennom dette arbeidet. Flere andre ungdommer har også tilkjennegitt at de vil følge Jesus, og vil nå bli fulgt opp gjennom egne studiegrupper for de som er nye i troen. Nesten hver eneste uke er det en eller annen voksen person som overgir seg til Gud i forbindelse med søndagens gudstjeneste.

Pastor Anthony Bentum-Ennin, som har studert ved London Reformed Bible School, som drives av Metropolitan Tabernacle, C.H Spurgeons menighet, oppfordrer oss til å be for dette arbeidet. At de mange som nå kommer til tro vil bli bevart.

"Det at mennesker bekjenner tro på Jesus er blitt så overfladisk, at det ikke har noen mening, derfor ønsker vi at de som gjør det her i vår menighet skal få et skikkelig gjennombrudd og at de skal få vokse i nåde og kjennskap til Jesus," sier pastor Anthony.

Menigheten er i stort behov av en minibuss for å frakte mennesker til og fra møtene. Den de nå har er 12 år gammel og fullstendig utslitt. Det er også et bønneemne.

Ingen kommentarer: