torsdag, mars 15, 2012

Gode tips for deg som har tenkt deg på pilegrimsvandring

Hører du med blant de mange som er interessert i pilegrimsvandring?

Kristeligt Dagblad har laget en fantastisk flott nettside for vandringer ikke bare i Danmark, men i Norden. Her finner du også masse reisetips, praktisk og åndelig hjelp for vandringen og ulike innlegg fra mennesker som har tatt veien fatt - eller som har motforestillinger om selve pilegrimsideen!

Jeg har ikke funnet maken til en side med så mye god informasjon. Tips meg gjerne om du finner andre pilegrimssider. Det begynner å bli tid for å legge planer for årets pilegrimsturer!

Selv har jeg drømmen om å gå ulike pilegrimsvandringer. Nå håper jeg at helsen bedrer seg. Imens studerer jeg gjerne sider som dette, eller leser gode pilegrimsbøker og reiseplanleggere. På bloggen 'Monastisk' vil du senere i år kunne lese mer om pilegrimsvandringer. Du vil finne opplysninger her på denne bloggen når disse artiklene foreligger.

Du finner nettsiden her:

http://www.pilgrimsvandring.dk/

2 kommentarer:

Jan Roar sa...

Når det gjelder de norske pilegrimsledene finner du det meste du trenger fra forberedelse til gjennomføring på Pilegrimsledene til Nidaros. Den har også referanser til pilegrimsledene fra Seljord til Røldal, Hedalen til Filefjell og Kinn - Selje.

Om det blir vandring langs noen av disse rutene på meg til sommeren gjenstår å se, men det mangler ikke på ønsket om å slå sammen natur- og gudsopplevelser. Begge deler ligger svært nær for en gammel speider.

Bjørn Olav sa...

Takk for godt tips, Jan Roar.