onsdag, juni 25, 2014

Et budskap til profetiske forbedere: Ikke gi opp å be om en mektig vekkelse, del 1

Jeg leste noe i går som gjorde et sterkt inntrykk på meg, så jeg bestemte meg for å oversette det til norsk. På grunn av lengden har jeg delt artikkelen i flere deler.                                            
Den er skrevet av Julie Meyer (bildet), som er en av lovsangslederne ved International House of Prayer i Kansas City, siden starten i 1999. Hun er en profetisk sanger som bærer med seg Guds herlighet og nærvær:

'Gud beveger sitt folk til å be. Gud reiser opp bønnehus, bønnebevegelser og ulike tjenester som innser betydningen av bønn og for å være nøye med å legge et fundament av forbønn før man trer inn i noen form for tjeneste.

Folk bøyer sine knær i ærbødighet til vår hellige Gud, og tror at Han gir mer ved at vi ganske enkelt spør Ham om det. Gud har gjort det slik at vi kan være medarbeidere med Ham, og slå oss i lag med Den store forbederen, Jesus.

Vi er kalt til å spørre - vel vitende om at Gud lytter og svarer våre enkle bønner:

'Den som gleder seg og gjør rettferd, kommer Du i møte, den som husker Deg på Dine veier'. (Jes 64,4)

De gamle tiders vekkelsesbærere var menn og kvinner som ga seg til bønn. Før et ord ble forkynt, ble himmelen stormet med bønn og begjæringer hvor man ba Gud om å komme, handle og bevege seg. Vi beveger oss nå inn i en ny tid - for aldri før i historien har Gud beveget hjertene til folk over hele jorden med en slik invitasjon til forbønn.

Tvers over verdens nasjoner, gir menn og kvinner, ung og gammel, sine liv som en velduft for Herren i bønnevaker dag og natt. Bønnehus, bønnebevegelser og bedende menigheter reises opp over hele verden med en åpenbaring om at Gud beveger seg når Hans folk ganske enkelt ber Han om det. 

(fortsettes)

Ingen kommentarer: