mandag, juni 23, 2014

Tre fengslede kinesiske kristne satt fri

Endelig gode nyheter fra Kinas forfulgte kirke!

Myndighetene i den sentrale Henan provinsen har løslatt tre fengslede kristne. De tre tilhører Den kristne forsamlingen i fylket Nanle. De tre ble løslatt onsdag etter å ha sittet fengslet de siste syv månedene. Men ikke alle som ble arrestert tilhørende denne menigheten er løslatt. Fortsatt sitter blant andre menighetens pastor fengslet anklaget for å ha forstyrret lov og orden.

Yan Beibei, Fan Ruiling (bildet) og Zhao Zhijun ble løslatt etter at det ble betalt kausjon for dem. Etter de opplysningene som foreligger vil det ikke reises sak mot dem, og saken er dermed avsluttet fra myndighetenes side. Kristne som var vitne til løslatelsen forteller at de tre gråt når de kom ut av fengslet og forstod at de var fri. En av dem skal ha uttalt: 'Det er normalt for oss å bli fengslet og satt fri. Det betyr ingen ting. LA oss fortsette å spre evangeliet'.

Fortsatt sitter seks kristne kinesere fengslet. Zhang Cuijuan og Zhao Junling sitter fengslet i fylkesfengselet i Nanle, mens Lian Cairen, Zhao Guoli og Wu Guishan holdes fanget på ukjent sted.

La oss huske dem i våre forbønner.

Ingen kommentarer: