mandag, september 24, 2018

En hilsen fra Bjørn Olav's venner

Legg til bildetekst
"Søndag 30 september fyller Bjørn Olav 60 år. I den forbindelse har noen av hans venner ønsket å gi mulighet til å støtte to prosjekter vi vet han brenner for:

* De par siste årene har Bjørn Olav skrevet en del tekster hvor han ærlig beskriver sine følelser og opplevelser rundt det å være fysisk syk og samtidig holde fast ved troen.  Han har presentert egne dikt og personlige bønner. Responsen har vært veldig stor i form av mange kommentarer på Facebook, mail og telefoner. Mange har oppfordret ham til å utgi dette i bokform. Men dette koster penger. Boken er planlagt utgitt på forlaget Monastisk, som han og Sven Aasmundtveit startet. Bøkene som utgis her må selvfinansieres. Kanskje noen har lyst til å støtte dette?

* Vi vet at Bjørn Olav lenge har drømt om å reise til den hellige øya Lindisfarne. Neste år legges det opp til en reise dit, i forbindelse med en profetisk forsoningskonferanse. Bjørn Olav kan av helsemessige årsaker ikke ta fly, men May Sissel og han drømmer om å reise med tog og gjøre dette til en bønnereise gjennom flere europeiske land. Skal vi sende dem avgårde?

De som eventuelt til bidra kan bruke konto: 1604.04.04345

Du kan også vipse til May Sissel: 99621281

Venner av Bjørn Olav og May Sissel."

Ingen kommentarer: