fredag, september 21, 2018

Litt oppdatering

Fra en guttetur til Rondane tidligere i år.
Takk for all forbønn på onsdag. Flere har spurt hvordan det gikk. Jeg klarte å gjennomføre testen. Nå venter en ny test 3.oktober og i løpet av neste måned skal jeg møte nevrologen på nytt. Det blir veldig spennende, så jeg er takknemlig for forbønn og i tiden fremover. Faktisk er jeg helt avhengig av forbønn, om jeg skal fortsette tjenesten i Guds rike.

Det er mye smerter for tiden, og det er lite som lindrer. Særlig gjelder det fingrene og leddene, noe som gjør det strevsomt å skrive. Men skrive gjør jeg! Staheten er ikke blitt borte! Kroppsstivheten er der, jeg skjelver mer. Jeg har gode dager, og dårlige dager. Herr Parkinson er ikke snill.

Om Herren gir krefter fortsetter også møteprogrammet fremover. Nå til søndag skal jeg tale i Brumunddal baptistkirke k1.11.00. Tittelen på prekenen er "Guds bibliotek". Er du i nærheten hadde det vært hyggelig å få hilse på deg. 6.-7 oktober er det bønneseminar i Notodden Misjonskirke, mer om det senere. Så skal jeg tale på det de kaller "Storsøndag" i Oppdal, hvor alle menighetene går sammen. Møtet skal være i baptistkirken i Oppdal og 20.-21. oktober er det det årlige bibelseminaret i Sannhetens Ord på Slemmestad. May Sissel og jeg gleder oss veldig til alle disse samlingene rundt Guds ord.

Ingen kommentarer: