lørdag, mai 13, 2023

Profetisk: I et syn så jeg Løven av Juda brøle fra Jerusalems østre port


Under vårt ukentlige forbedermøte ba vi for situasjonen i landet og spesielt for regjeringen og reformasjonskrisen for rettsvesenet. Så ble jeg ført i et syn til Jerusalems murer. Jeg så løven fra Judas stamme stå på veggen til Jerusalems østlige, gylne port.

Han begynte å brøle over Jerusalem fra den østlige porten, og da han gjorde det, så jeg porten åpne i ånden, og en elv med tykk gylden olje begynte å strømme fra den østlige porten, men ikke bare dette, jeg så oljen begynne å brenne med ild i det øyeblikket den ble sluppet løs.

Denne elven av tykk gylden olje blandet med ild begynte å strømme fra den østlige gyldne port inn i gatene og dalene i byen. Den begynte å vaske og brenne bort alt som sto i veien for strømmen, og mens den brente tornene, fjernet den også steinene som blokkerte strømmen i byens stier.

"Og det skal skje: Den som er tilbake på Sion og som blir spart i Jerusalem, skal kalles hellig - hver den som er innskrevet til livet i Jerusalem - når Herren får vasket bort Sions døtres urenhet, og når han får skylt bort Jerusalems blodskyld fra hennes midte ved doms ånd og renselsens ånd." (Jes 4, 3-4) 

"Dra inn! Dra inn gjennom portene, rydd vei for folket! Bygg, bygg veien, rens den for stein, løft et banner for folkene! Se, Herren lar det lyde til jordens ende: Si til Sions datter: Se, din Frelser kommer! Se, hans lønn er med hem, og hans gjengjeldelse går foran ham. Og de skal kalles det hellige folk, Herrens gjenløste. Og du selv skal kalles den søkte, den by som ikke er forlatt." (Jes 62,10-12)

- Av Rania Sayegh. arabisk-israelsk forbeder fra Nasaret/Norsk oversettelse: Bjørn Olav Hansen (c)


Ingen kommentarer: